Dinar’da görev dağılımı yapıldı
Geçen sene Süper Amatör Lig’de bekleneni veremeyen Dinar Belediyespor bu sezon istenilen yere gelebilmek için görev dağılımı yaptı.
05 Ağustos 2011 Cuma günü yapılan Olağanüstü kongre sonrası göreve gelen Yönetim Kurulu ilk toplantısı gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Buna göre yapılan görev dağılımı sonrasında Ahmet Demir Kulüp başkanlığına, İlbeyi Selçuk bayrak, İkinci Başkanlığa, Fahri Gündüz Muhasipliğe, Mustafa Yıldız Sekreterliğe ve Abdullah Bağırkan da üyelik görevine getirildiler.
GENÇLER AKSU’YA EMANET
Suçukan park tesislerinde yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Başkan yardımcısı Rafet Şimşek, Yedek Yönetim kurulu Üyeleri, Fatih Karataş, Anıl Acar, Mehmet Özdeş, Ogün Sezen ile denetleme kurulu üyeleri de katıldı. Toplantı boyunca önümüzdeki sezon takımın hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda Kulübün teknik Yönetimine geçtiğimiz sezon takımı çalıştıran Muhammet Yılmaz yeniden getirildi. Alt yapıya ise yine geçen yıl genç takımlar antrenörü olan ve halen görevine devam eden Sabahattin Aksu’nun devam edeceği belirtildi.
“ÖNCELİKLE YERLİ VE GENÇ AĞIRLIKLI BİR KADRO KURACAĞIZ”
Toplantıda öncelikle yerli futbolcularla görüşülme kararı alınırken, Kulüp başkanı Ahmet Demir yaptığı açıklamada “öncelikle yerli ve genç ağırlıklı bir kadro ile yola devam etme düşüncemiz var. Ancak tabi ki ihtiyaç duyulan mevkilere de oyuncu transferi gerçekleştireceklerini belirtirken hedefimizde şampiyonluktur. Hedef küçültme gibi bir düşüncemiz yok. Dinar Belediyespor Süper Lig’de her yıl zirve mücadelesi vermiştir. Bu sezonda öyle olacaktır. Ancak şampiyonluk hedefi ile yola çıkarken de mutlaka bütçemizi düşünmeli ve ona göre transferler yapmalıyız. Tüm imkanları zorlayıp en iyi transferleri yapmak istiyoruz. Dinar futbolda potansiyeli olan bir ilçe.Alt yapıya da gereken önemi vereceğiz. Zira uzun zamandan buya çok sayıda genç sporcu kardeşimiz Alt yapı Hocamız Sabahattin Aksu nezaretinde çalışmaktalar. Bu genç kardeşlerimizin içinde de iki hatta üç genç takım yaratma gayreti içinde olacağız. İlçe stadyumu ile kapalı spor salonu halkımıza açık olup, şu an bir çok branşta hizmet vermekteyiz” dedi. Futbol takımının önümüzdeki Pazar gününden itibaren ilçe stadyumunda çalışmalara başlayacağını kaydeden Demir, dış transfere de görüşmelere başlanacağını ve bazı futbolcuları İlçeye davet ettiklerini belirtti.



YORUMLAR