phishing

Demirkırkan Chp İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemel Demirkırkan bir basın toplantısı düzenleyerek, önümüzdeki ay gerçekleştirilmesi planlanan CHP İl Başkanlığı seçimlerine aday olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanlığına aday ...

Demirkırkan Chp İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemel Demirkırkan bir basın toplantısı düzenleyerek, önümüzdeki ay gerçekleştirilmesi planlanan CHP İl Başkanlığı seçimlerine aday olduğunu açıkladı. CHP İl Başkanlığına aday ...

Demirkırkan Chp İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
07 Kasım 2015 - 16:49

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemel Demirkırkan bir basın toplantısı düzenleyerek, önümüzdeki ay gerçekleştirilmesi planlanan CHP İl Başkanlığı seçimlerine aday olduğunu açıkladı.
CHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Kemal Demirkırkan, CHP’ye hizmet etmekten şeref duyduğunu dile getirdi. Oluşan siyasi tabloda CHP’nin bir umut olduğuna dikkat çeken Demirkırkan, “Birlikte geçirdiğimiz bu süreç sonrası çalışma arkadaşlarım, partililerimiz ve ilçe başkanlarımızla yaptığımız görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda önümüzdeki süreçte yapılacak olan kongrede il başkanlığına aday olmaya karar verdim. Öncelikle 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tablo, partililerimiz ve vatandaşlarımızın üzerine çöken umutsuzluk nedeniyle, böylesi bir dönemde bu sorumluluk almayı, vatandaşlarımıza CHP’nin hala bir umut olduğunu göstermeyi partimiz adına zorunlu bir görev olarak kabul ettiğimi belirtmek istiyorum. Kökleri ulusal başkaldırının öncüsü olan Kuvai Milliye’ye dayanan, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan, emperyalizme karşı başkaldırının, ulusal direnişin, stratejik devrimlerin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı şanlı Cumhuriyet Halk Partisine il başkanı adaylığını açıklamak benim için en büyük onurdur. Bugün içinde bulunduğumuz süreç, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Milli Mücadele Kahramanlarının kanla, irfanla kurdukları ve sağlam temellere oturttukları Cumhuriyet’in temellerinin yerinden oynatılmaya başlandığı bir süreçtir” dedi.
“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”
CHP’nin kimseyi ötekileştirmeyeceğine dikkat çeken Demirkırkan, “Biz, siyasetin temelinin ideoloji ve dava olduğuna inanıyoruz. İdeolojik bilincin eksik kalması durumunda, makam ve mevkiler için mücadele başlar. Biz devrimci, demokratik ve çağdaş sol değerleri geliştirerek, faşizme ve emperyalizme karşı mücadele davasında kitleleri yanımıza çekmek zorundayız. CHP’ni geniş kitlelere açmak zorundayız. Ancak kitle partisi olmak demek, kimliksiz olmak demek, ideolojisiz olmak demek değildir. Kitle partisi olmak illa ki emperyalist güçlerle uzlaşmayı, dinci kesimlere, şoven milliyetçi kesimlere hoş görünmeyi gerektirmez. Kitle partisi olmak demek, yerelde ve genelde kitlelerin yararına politikalar üretmek demektir. Bu yönde genç ve yeni kadrolar oluşturmak, projeler üretmek için çalışmak demektir. Biz, bu güne kadar partimize gönül vermiş, emek vermiş herkesin bizim için çok önemli olduğu bilinci ile, onlarla kol kola ve omuz omuza olurken, genç ve kadınlardan oluşan yeni kadrolar üreteceğiz. Bizim en büyük ihtiyacımız birbirine ‘yoldaşlık’ bağıyla bağlı, zafere inanan bir kadrodur. Örgütsel dayanışmamızla, sol kültürümüzün gereği olan demokratik haklarımıza sahip çıkmak, en başta parti içi demokrasiyi yaşama geçirmek, parti içi anlamsız muhalefete bir son vermek ve birlik – beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu hep beraber yaşamak en büyük arzumuzdur. Ancak parti içi disiplin hepimizin uyması gereken en önemli ilkemizdir. İşte bu duygu ve düşüncelerimle; önümüzdeki süreçte, iktidarın yanlışlarına, tehditlerine, kuşatmalarına karşı durarak partime, dolayısıyla ülkeme ve insanlığa hizmet etmek için ekibimizin de desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adayı olduğumu belirtiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

IMG_0250 IMG_0260 IMG_0265 IMG_0266

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum