phishing

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Önümüzdeki Eylül Ayında Başlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Önümüzdeki Eylül Ayında Başlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Önümüzdeki Eylül Ayında Başlayacak
19 Mayıs 2020 - 00:30


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Arife gününden bayramın son gününe kadar 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. İnşallah bayramdan sonra bu tür sınırlamalara ihtiyacımızın olmayacağı bir tabloyla karşılaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından Huber Köşkü’nde basın açıklaması yaptı.
Vatandaşların yarın idrak edilecek Kadir Gecesi’ni tebrik ederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde, Suriye'de, Libya'da ve dünyanın başka yerlerinde, şu mübarek günde bile masum kanı akıtmaktan çekinmeyen teröristleri ve zalimleri Mevla’m kahhar ismiyle kahretsin diyorum” dedi.
 
 
“YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNÜMÜZDEKİ EYLÜL AYINDA BAŞLAYACAK”
 
15 il için geçerli olan şehirlerarası seyahat kısıtlamasının 15 gün süreyle uzatıldığını, cezaevlerinde bir süredir yapılmayan kapalı görüşlerin belirli sınırlandırmalar ve tedbirler eşliğinde Haziran ayı itibariyle yeniden başlatılacağını, açık cezaevlerinde olup da salgın sebebiyle izne gönderilmiş bulunan 60 bin mahkûmun Mayıs sonunda dolan izin sürelerinin iki ay süreyle uzatıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü belirlenen şartlara uygun camilerden başlayarak, camilerin de ibadete açılacağını kaydetti.
 
Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların eğitim-öğretim yılının sona erdirildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim-öğretim yılının önümüzdeki Eylül ayında başlayacağını, yaz aylarındaki kurs ve benzeri faaliyetlerin ise kendi takviminde devam edeceğini bildirdi.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kreşler ve gündüz bakımevlerinin de 15 Haziran’da faaliyete geçeceğini belirterek, yarın Ilısu Barajının ilk tribününün törenle devreye alınacağını, Çarşamba günü 23’ncü dönem adli yargı hâkim ve savcılarının kura törenine telekonferansla katılacağını kaydetti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum