phishing

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Varlık Sebeplerini Ülkenin Çöküşüne Bağlayanların Yüzlerini Gizlemeye Maskeler de Yetmiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Varlık Sebeplerini Ülkenin Çöküşüne Bağlayanların Yüzlerini Gizlemeye Maskeler de Yetmiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan : Varlık Sebeplerini Ülkenin Çöküşüne Bağlayanların Yüzlerini Gizlemeye Maskeler de Yetmiyor
19 Mayıs 2020 - 00:35


 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Arife gününden bayramın son gününe kadar 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. İnşallah bayramdan sonra bu tür sınırlamalara ihtiyacımızın olmayacağı bir tabloyla karşılaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından Huber Köşkü’nde basın açıklaması yaptı.
Vatandaşların yarın idrak edilecek Kadir Gecesi’ni tebrik ederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde, Suriye'de, Libya'da ve dünyanın başka yerlerinde, şu mübarek günde bile masum kanı akıtmaktan çekinmeyen teröristleri ve zalimleri Mevla’m kahhar ismiyle kahretsin diyorum” dedi.
 
“VARLIK SEBEPLERİNİ ÜLKENİN ÇÖKÜŞÜNE BAĞLAYANLARIN YÜZLERİNİ GİZLEMEYE MASKELER DE YETMİYOR”
 
“Ülkesine ve halkına hizmet için koşturan kamu görevlileri dahi tahammülü olmayan, pusu kurarak kanlarını döken, üzerlerine yürüyerek hakaret ve darp edenleri asla unutmayacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “İçişleri Bakanlığımız tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Devlet Grupları’na PKK’lıların Van’da yaptığı eylem ile CHP’lilerin Adana’da gerçekleştirdiği saldırı farklı araçlarla olsa da aynı gayeye yöneliktir.  Varlık sebeplerini bu ülkenin çöküşüne, batışına, yıkılışına, milletin yokluk ve acı çekmesine bağlayanların gerçek yüzlerini gizlemeye artık suratlarındaki maskeler, makyajlar da yetmiyor. Özellikle ülkemizin içinden geçtiği şu zor günlerde insanların işine, aşına, ekmeğine, sağlığına gösterdiğimiz hassasiyetle özellikle bu tahammül edemeyenler kirli zihniyet bu iki olayda kendini açıkça ifşa etmiştir. Siyasette kurdukları ittifakı sahada devlete, kamu görevlilerine, mazlumlara saldırmak üzere genişletenlerin hesabını elbette milletimiz sandıkta görecektir. Küçük siyasi çıkarlar uğruna eli kanlı teröristlerle ve uzantılarıyla gizli-açık ittifaklar içine girenlerin yakasından milletimizin eli eksik olmayacaktır. Geçmişte ülkemizin her meselesi gibi bu kanayan yarayı da kalıcı olarak çözmek için gayret göstermiştik. Hamdolsun, bu çabanın karşılığını halkımızın desteğini devletinin yanına çekmeyi başararak aldık. Bu samimi mücadeleyi en ağır ifadelerle itham edenlerin, bugün üç beş milletvekilliği veya belediye başkanlığı için düştükleri zelil hâli ibretle takip ediyoruz. Amacı Hakk’a ve halka hizmet olmayan tüm proje siyasetçilerin, partilerin eninde, sonunda düşecekleri durum işte budur.”
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin önümüzdeki dönemde sadece salgını yenmekle ve 2023 hedeflerine ulaşmakla kalmayarak, aynı zamanda bu hastalıklı siyasetin temsilcilerinden de kurtulacağını belirterek, “Demokrasi ve kalkınma yolculuğumuzun 2053 ve 2071 menzilleri için gelecek nesillere tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet temelleri üzerinde yükselen bir Türkiye bırakmakta kararlıyız” vurgusunda bulundu.
 
Vefa Sosyal Destek Grubu mensuplarına, sağlık personeline, güvenlik güçlerine ve vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için çalışan tüm emekçilere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin fiziki mesafeye riayet, sağlık sistemini güçlü tutma, gıda ve temizlik tedariki, kamu güvenliği başlıkları etrafında toplanan salgınla mücadelesinin başarıyla sürdüğünü kaydetti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum