Çoban’ın adı kullanılarak menfaat mi sağlanıyor?
KURTULUŞ-Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, adının bazı konut kooperatiflerine yöneticiymiş gibi lanse edildiğini belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Kendisine ait sosyal medyadan bir açıklama yapan Başkan Çoban, “Değerli hemşehrilerimiz” diyerek Afyonkarahisar halkına şöyle seslendi:
BEN VEYA AİLEMDEN KOOPERATİF ÜYESİ YOK
“Yeni kurulan ya da kurulmakta olan bazı kooperatiflere ben veya aile fertlerimin üye olduğuna dair hatta yönetici olduğuna dair bir takım söylentiler yayılmaktadır. Birkaç dostum telefonla arayarak bir kooperatif kurulduğunu yöneticileri arasında benim de olduğumun söylendiğini ifade etti. Ben veya aile fertlerimden hiçbirisi Afyonkarahisar'da kurulan ya da kurulmakta olan hiçbir kooperatife üye değildir.
BEN VE AİLE FERTLERİMİN ADINI KARIŞTIRMAYALIM
Bu söylentilerin, kooperatiflerin fazla üye kazanmak amacıyla çıkardığına da vurgu yapan Burhanettin Çoban, “Lütfen bu şekilde yanlış bilgi yayılmasın. Kooperatife daha fazla üye kazanılması amacıyla iyi niyetle ismimizin kullanılması dahi yanlış anlamalara sebebiyet vermekte ve bizlere zarar vermektedir. Kooperatiflerimiz herkesi üye yapabilir. Ama lütfen ben ve aile fertlerimin adını buna karıştırmayalım.



YORUMLAR