phishing

Çoban : Bolvadin’e Ak Partili Belediye Olduğu İçin Asfalt Şantiyesini Hibe Ettik

Çoban : Bolvadin’e Ak Partili Belediye Olduğu İçin Asfalt Şantiyesini Hibe Ettik

Çoban : Bolvadin’e Ak Partili Belediye Olduğu İçin Asfalt Şantiyesini Hibe Ettik
26 Şubat 2019 - 23:46


 
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN, AK Partili Belediyelerin hayal dahi edilemeyecek projelerin, Bakan ve Milletvekillerinin desteği ile fevkalade yapıldığını ifade etti.
 
Bolvadin Belediyesinin 2014 yılında, AK Parti ile tanıştığının altını çizen ÇOBAN, “Bizde AK Partili Belediye olduğu için, belediyemizin kullanmadığı asfalt şantiyesini Bolvadin’e hibe ettik. Mustafa KULLAP kardeşim, o dönem çok geldi gitti şantiye ile ilgili olarak ve Bolvadin’imize asfalt şantiyemiz kazandırıldı” İfadelerine yer verdi.
 
DAHA KALİTELİ DAHA UCUZ ASFALTI HALİL İBRAHİM SEVİM KARDEŞİMİZE VERECEĞİZ
 
Sözlerine devam eden ÇOBAN bir müjde daha vererek şöyle devam etti, “Salih SEL başkanlığımızda,İl Genel Meclisimiz Ömer DAYI kardeşimizinde olduğu bir karar almışlar. Demişler ki Afyon’a ilk defa bir asfalt şantiyesi yapalım, bu şantiyeyi de Çay Bolvadin arasında ki özel idaremizin hizmet arsasına yapalım ve ihalesi yapıldı. Şuan Afyon’da en güzel asfalt şantiyesi Afyon Belediyesinin. Bizim ki 200 ton saat kapasiteli. Buraya 250 ton saat kapasiteli çok güzel modern bir asfalt şantiyesi ihalesi de bitti. 7 Milyon özel idare bu işe para harcayacak. İnşallah daha kaliteli daha ucuz asfaltı Halil İbrahim SEVİM kardeşimize vereceğiz”
 
Halk konuşmadan sonra, AK Partinin Belediyecilik kapsamında hizmetin devam edeceğine olan kanaatini, dile getirdi.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Baki kullap
    5 yıl önce
    Babanın malı mı ki istediğine verip istediğine vermiyorsun. Ayıp ayıp....