phishing

Çin'in salgında kasdı varsa sorumluların sonuçlarıyla yüzleşmeleri gerek

Çin'in salgında kasdı varsa sorumluların sonuçlarıyla yüzleşmeleri gerek

Çin'in salgında kasdı varsa sorumluların sonuçlarıyla yüzleşmeleri gerek
20 Nisan 2020 - 06:43

 
ABD Başkanı Donald Trump Beyaz saray’da yaptığı değerelendirmede;”Ölüm oranımız muhtemelen Almanya hariç, diğer Batı Avrupa ülkelerinden çok daha düşük. Birleşik Krallık, İsviçre, Belçika, İtalya, Fransa bu ülkeler arasında yer alıyor.İspanya'nın ölüm oranı ise ABD'den yaklaşık 4 kat daha fazla. Çin bir numara. Ölüm oranında bizden çok daha ilerideler.(Çin’in salgındaki rolü hakkında) Eğer hataysa hatadır ama kasten sorumlular ise sonuçlarıyla yüzleşmeleri gerek.'' dedi.
Tramp şu ifadeleri kullandı;
Virüsün zirveye ulaştığına dair bir dizi olumlu işaret görmeye devam ediyoruz. Tüm dünyada çok yıkıcı oldu. Yüz seksen dört ülke. Muhtemelen daha fazla. Bu sayı bir hafta önceydi.
Birx birkaç dakika içinde bu trendlerden bazılarını gözden geçirecek, ancak kazanma eğilimleri çok olumlu. Kazanacak. Bunu kapatacağız.
Trajik yaşam kaybını yas tutarken - ve yas tuttuğumuzdan daha güçlü yas tutamazsınız - Amerika Birleşik Devletleri, olası Almanya hariç, diğer tüm ülkelerden çok daha iyi sağlık sonuçları üretti. Ve bence biz daha iyi ya da daha iyiyiz
Kişi başına bazda - şunu unutmayın: Kişi başına bazda, ölüm oranımız Batı Almanya'nın diğer ülkelerinden çok daha düşüktür ve yalnız Almanya hariç. Buna İngiltere, İsviçre, Belçika, Hollanda, İtalya, Fransa dahildir. Örneğin İspanya'nın ölüm oranı ABD'nin yaklaşık dört katıdır, ancak bunu duymazsınız. Daha fazla ölümümüz olduğunu duydun. Ama biz şimdiye kadar bu ülkelerden çok daha büyük ülkeleriz.
Sahte haberler geldiğinde ve Birleşik Devletler hakkında konuşmaya başladıklarında bir numara - ama biz bir numara değiliz; Çin bir numara, sadece anlıyorsunuz. Çin bir numara. Yakın bile değil. Ölüm açısından önümüzde. Yakın bile değil. Biliyorsun. Bunu biliyorum. Ve biliyorlar. Ama bunu rapor etmek istemiyorsun. Neden? Bunu açıklamanız gerekecek. Bir gün açıklayacağım.
Amerika'yı tekrar açmak için yönergeler yayınladığımızdan beri - ve bu iki gün önceydi - hem Demokrat hem de Cumhuriyet valileri tarafından yönetilen bir dizi devlet, güvenli, kademeli ve aşamalı bir açılış başlatmak için somut adımlar attı.
Texas ve Vermont, bazı işletmelerin Pazartesi günü açılmasına izin verirken, yine de uygun sosyal mesafe önlemleri gerektirecektir. Size Teksas Valisi Greg Abbott'a ne yaptığını bildiğini söyleyebilirim. O harika bir vali. Ne yaptığını tam olarak biliyor.
Bu kriz boyunca yönetimim, vatandaşlarımıza ekonomik rahatlama sağlamak için benzeri görülmemiş adımlar attı. Örnek olarak, artık ventilatörler hakkında bir şey duymuyorsunuz. Ventilatörlere ne oldu? Ve şimdi size diğerini veriyorlar; buna “test” denir. Test yapmak. Ancak, yarattığımız kapasitenin tümünü kullanmak istemiyorlar. Çok büyük bir kapasitemiz var. Dr. Birx bunu açıklayacak. Bunu biliyorlar. Valiler bunu biliyor. Demokrat valiler; onlar şikayet edenler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum