phishing

CF Moto 250 Cup Seçmeleri Afyonkarahisar'da Yapıldı

CF Moto 250 Cup Seçmeleri Afyonkarahisar'da Yapıldı

CF Moto 250 Cup Seçmeleri Afyonkarahisar'da Yapıldı
09 Nisan 2019 - 12:44


 
 
Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Uğur Motorlu Araçlar işbirliği ile ilk kez gerçekleştirilen “CF Moto 250 Cup” için ilk seçmeler Afyonkarahisar'da yapıldı.
 
Geleceğin yarışçılarının yetişeceği CF Moto 250 Kupası seçmeleri Türkiye genelinden 85 başvuru arasından kabul edilen 50 genç yeteneğin katılımı ile Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan’ın koordinatörlüğünde TMF Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım ile milli sporcular Şakir Şenkalaycı ve Galip Alp Baysan gözetmenliğinde yapılan seçmelerde genç yarışçı adayları bütün hünerlerini sergilediler.
 
Daha önce profesyonel olarak pist yarışlarına katılmayan gençleri teste tabi tuttuklarını kaydeden TMF Asbaşkanı Ogün Baysan, “CF Moto 250 Kupası seçmelerine 13 ile 18 yaş aralığında 50 gencimizi davet ettik. Aralarında seviye olarak geride olan 20 genç arkadaşımızı eledik. Bir ay sonra ikinci bir eğitim ve elememiz daha olacak. Burada başarılı olan 15 kişi, 250 NK Kupası yarışına katılmaya hak kazanacak. Yetenekli gençlerimiz, daha sonraki süreçte profesyonel sporcularımız ve koçlarımız tarafından eğitilecek. Bir yıl boyunca sürecek bu eğitimlerde kullanılacak motosiklet, kıyafet, kask gibi bütün ekipmanlar CF Moto tarafından karşılanacak. CF Moto’ya bize ve gençlerimize bu imkanı verdiği için çok teşekkür ederiz.” dedi.
 
Dünyada kendi kategorisinde lider olan CF Moto sponsorluğunda ülkemizdeki yetenekli gençler ‘CF Moto 250 Kupası’ ile hayallerine kavuşacak. Geleceğin yarışçılarının hazırlanacağı kupada, seçilen 13-18 yaş aralığındaki tüm gençlere doğru motosiklet kullanma ve yarış eğitimleri verilecek.
 
İKİNCİ SEÇMEYE KATILACAK ADAYLAR
 
AHMET EFE ÇETİNDAĞ, ALİ TAN DEMİRALAY, BARIŞ TUNA, BATUHAN BAYRAKLI, BERK ERDOĞAN, BURAKHAN YANKAÇ, DENİZ ARSLAN, DOĞUKAN BAŞARAN, DUHA CAN GÜDER, EGEMEN TEKELİ, EMİRHAN ÖZDEMİR, ENGİN YASİN AKDEMİR, FURKAN AHMET YELES, HALİL İBRAHİM KURU, HÜSEYİN KUMOVA, İSMAİL KARGA, KAMİL BÜYÜKBAHÇECİ, MEHMET MURAT ÖZİLHAN, MEHMET TUNAHAN KAYA, MERT ALİ KOCABAL, MERT TAŞ, MİKAİL KARGA, MUHAMMET ENES ÇETİN, MUSA UĞUR BUDAK, MUZAFFER YAVUZ, SONER SEZER, TARIK GÖNÜLTAŞI, YİĞİT ALİ SELEK, YUSUF EREN ÖĞRETİCİ, ZEYNEL BARAN ANAR
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum