phishing

Ceylan Emet : Belediyeyi Ak Parti ekibi olarak bizlere teslim ederseniz, biz laf üretmeyip hizmet üreteceğiz.

Ceylan Emet : Belediyeyi Ak Parti ekibi olarak bizlere teslim ederseniz, biz laf üretmeyip hizmet üreteceğiz.

Ceylan Emet : Belediyeyi Ak Parti ekibi olarak bizlere teslim ederseniz, biz laf üretmeyip hizmet üreteceğiz.
27 Şubat 2019 - 10:10


 
Ak Parti Bolvadin Belediye Meclis 1. Sıra adayı Ceylan Emet neden aday olduğunu kamuoyuna duyurdu.
Ceylan Emet, Bolvadin’de son 25 yıllık hizmetleri değerlendirdi ve elimizde ne var diyerek sordu. Ceylan Emet’in açıklaması şöyle;  
 
31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde Ak Parti Adayı H. İbrahim Sevim'in başkanlığında oluşturulan Belediye Meclis üyeliğine beni de layık gören Ak Parti ilçe başkanı ve idare heyetine teşekkür ederim.
Neden adaylığı kabul ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Malumunuz ilçemizin nüfusu 52000 idi, 75000 olacağıma yerde maalesef 30000'ne indik çok üzülüyorum. Hedefimde hiç kimseyi kırmak üzmek ve iftira atmak yok. Bir ilçenin tüm hizmetlerinin gelmesinden veya gelmemesinden en çok mahalli idareler sorumludur, yani Belediye Başkanı sorumludur.
Son 25 yıllık Belediye idaresini gözden geçirecek olursak 15 yılında Mehmet Kayacan ve Fatih Kayacan vardı. Yıl 1994 Doğruyol partisi iktidarda biz Belediye Başkanını Refah Partisi'nden Mehmet Kayacan'ı seçtik, 10 yıl Belediyeyi baba Kayacan idare etti. ilçe olarak ne kazandık ne yatırımlar geldi ? Yatırımları bırakalım elimizdekilere sahip olamadık, Helvacı ve Koçum-Kılçık dönemleri de farklı değil kısır çekişmelerle geçti .
Yıl 2014, Ak Parti Fatih Kayacan'ı ilçeye Belediye Başkanı yaptı. 5 yıl bitti elde ne var yine sıfır, kısır çekişmelerle bugüne geldik. Şimdi ise ilçemizde tertemiz pırıl pırıl bir ekiple Belediye hizmetlerine talibiz. İnanır, güvenir, Belediyeyi Ak Parti ekibi olarak bizlere teslim ederseniz, biz laf üretmeyip hizmet üreteceğiz. İlçemizde yanlış esen rüzgarın, suyun yönünü değiştirip devlet hizmetleri ve şahıs hizmetlerinden istifade ederek , yetim mallarına sahip çıkıp peşkeş çekmeyeceğiz. İyi bir ekip kurduk, arkamızda hükümet desteği var, millet olarak sizde önümüzü açarsanız inanın yapamayacağımız hiç bir iş yok.
Yaparsa Ak Parti yapar diğerleri laf yapar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum