phishing

Çelik : Her maç, kazanılan her puan önemli

Çelik : Her maç, kazanılan her puan önemli

Çelik : Her maç, kazanılan her puan önemli
10 Ocak 2019 - 10:28

 

 

Ligde gerek şampiyonluk mücadelesi gerekse alt sıralardaki takımlar arasındaki mücadelenin son haftalara kadar süreceğini belirten Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Bolu’da önemli bir puan kazandıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 21.haftasını Bolu deplasmanında geçiren ve yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda attığı golle sahadan bir puanla ayrılan Afjet Afyonspor’un Sportif Direktörü İbrahim Çelik, önümüzdeki haftalarda tüm takımları zorlu bir dönemin beklediğini söyledi.

Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Bolu deplasmanında sahadan bir puanla ayrılan futbolcularını kutlayarak şunları söyledi;

“Deplasmanda oynadığımız bu maçtan en az bir puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyorduk. Tabii ki Boluspor’un da kendi saha ve seyircisi önünde sahaya kazanmak için çıkacağını biliyorduk. Ancak bizim bulunduğumuz ortamdan kurtulabilmemiz için iyi bir mücadele ortaya koymamız gerekiyordu. İlk yarıda yediğimiz golle 1-0 yenik duruma düştükten sonra futbolcularımız gerçekten çok büyük bir mücadele ortaya koydular. İkinci yarıda beraberliği sağladıktan sonra yakaladığımız net pozisyonlar oldu. Bu pozisyonları daha akıllıca değerlendirebilseydik sahadan galip de ayrılabilirdik. Futbolcularımızın ayaklarına, yüreklerine sağlık. Bu arada bizi bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve başarımız için bizlere destek veren tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra her maç, her puan çok önemli. Zor bir ligde mücadele ediyoruz. En alttaki takımlar en üsteki takımları yenebiliyor. Spor Toto 1. Lig’de hem şampiyonluk mücadelesinin hem de alt sıralarda yer alan takımlar arasındaki ligde kalma mücadelesinin son haftalara kadar süreceğini düşünüyorum.”

GAZETE 3

YORUMLAR

  • 0 Yorum