phishing

Çayırbağ’da hayvan pazarı yeniden açılıyor

Çayırbağ’da hayvan pazarı yeniden açılıyor

Çayırbağ’da hayvan pazarı yeniden açılıyor
04 Haziran 2020 - 00:33


Yeni tip koravirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapanan ‘Hayvan Pazarı’nın Çarşamba günü açılacağını söyleyen Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, hayvan pazarında gerekli dezenfekte ve hijyen çalışmalarının yapıldığını belirtti.
Çayırbağ Belediyesi tarafından, ülkemizde tespit edilen koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan hayvan pazarının İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar neticesinde Çarşamba günü açılmasına izin verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, "İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Çayırbağ Belediyesi Hayvan Pazarı'nda son kontrollerini yaptı. Yapılan kontrollerde canlı hayvan pazarının 03.06.2020 (Çarşamba) günü tekrar vatandaşların hizmetine açılmasına karar verildi. Hayvan Pazar yerimiz, haftanın Çarşamba, Perşembe ve Pazar günlerinde hizmet vermeye devam edecek. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
“Gerekli tedbirleri aldık”
Belediye ekipleri atarafından canlı hayvan pazarında dezenfeksiyon çalışmalarının tamamladığını aktaran Başkan Çalışır, "Yeni normalleşme sürecinde belediye olarak hayvan pazar yerinde gerekli tedbirleri almış durumdayız. Bütün hayvan yetiştiricileri, besicilerimiz ve vatandaşlarımız canlı hayvan pazarımızda maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak hareket etmeleri gerekiyor. Sağlığımız için tedbirlerimizi elden bırakmayalım" ifadesini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum