phishing

Can Sevim : Deplasman maçlarında daha iyi konsantre olmalıyız

Can Sevim : Deplasman maçlarında daha iyi konsantre olmalıyız

Can Sevim : Deplasman maçlarında daha iyi konsantre olmalıyız
24 Şubat 2018 - 18:57

TBL'de deplasmanda Selçuklu Belediyesi'ne 89-71 yenilen Afyon Belediyespor'da Koç Can Sevim, yaralayıcı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

 

Baketfaul.com’dan Fatih Şeker’in haberine göre; Sevim, "Çok kötü bir mağlubiyet aldık. Ne yazık ki sağlamamız gereken konsantrasyonu sağlayamadık. Rakibimizde kazanmak için istekliydi. Bizde o istek yoktu. Bizim için çok değerli bir dönemden geçerken, burada hata yapmamamız gereken bir dönemdeyken bu mağlubiyet bizi yaraladı. Çok yakın maçlar oynuyoruz. Sert bir maça daha çıkacağız önümüzdeki hafta. Bu maçı bir an önce unutup Bursaspor maçına odaklanmalıyız. Takımda bir düşüş olduğu görüşüne katılmıyorum. İkinci yarıda da çok değerli maçlar oynadık ama deplasman maçlarında konsantrasyonunun yeterli olmadığını düşünüyorum. Deplasman maçlarında daha iyi konsantre olmalıyız. Bunun yollarını bulacağız” dedi. 

 

Özellikle maçın ilk yarısında hakemlere birçok kez itirazda bulunmalarıyla ilgili sorulan soruya Sevim, “Hakemlerin standardı yoktu. Çok daha sert hareketlere bana göre faul çalınmazken, çok daha kolaylarına faul çalındı. Bu benim görüşüm ama hakemler bu yönde değerlendirmedi. Oradan da bir kırılganlık oluştu takım üzerinde” şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum