phishing

Çağrı'dan Atlı'ya hodri meydan Baraj ve su konusunda aksini ispat ederlerse adaylıktan istifa ederiz

Çağrı'dan Atlı'ya hodri meydan Baraj ve su konusunda aksini ispat ederlerse adaylıktan istifa ederiz

Çağrı'dan Atlı'ya hodri meydan Baraj ve su konusunda aksini ispat ederlerse adaylıktan istifa ederiz
28 Şubat 2019 - 23:42


 
Akparti Çay Belediye Başkan Adayı Hüseyin Atlı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve iddialara sosyal medya hesabından cevap vererek meydan okuyan Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, Hüseyin Atlı tarafından DSİ Bölge Müdürlüğü 183.Şube Müdürlüğü tarafından imzalı belgeyi sahte olarak nitelendirdi.
ATLI’NIN YAYINLADIĞI EVRAK SAHTE
Çağrı, hemşerilerine seslenerek; ”Saygıdeğer Yeşilçay'lı Hemşerilerim.. İlçemizde Hala Vatandaşlarımızı Kandırabileceklerini Sananlar Sahte evrak Yayınlayarak İlçemize daha Seçim Arifesinde Gerçekten Nasıl Hizmet Etmek istediklerini Kendileri İspat Ettiler..” dedi.
ÇAY BARAJINDAN DUYUN % 37’Sİ BİZİM,
%62,95 BOLVADİN VE KÖYLERİNİN OLDUĞU İÇİN İMZALAMDIM
Başkan Hüseyin Çağrı 4 yıldır imzalamadığı su protokolünün detaylarını da şu şekilde paylaştı;” İçme Suyumuzun 2.79 HM3/yıl %37.05 Çay, Bolvadin 3,78Hm3 /yıl %50.20, Dişli 0,38Hm3/yıl %5,05, Özburun 0,24Hm3/yıl %3.19, Diğer Bolvadin Köyleri 0,34 Hm3/ yıl %4.51, Yani Yeşilçay'ımızın suyunun %37.05 Bizim, Bolvadin İlçesi ,Kasaba ve Köyleri Dahil 18 Yerleşim Yerinin Çay Barajından Alacağı İçme Suyu Oranı %62.95 dir... “ dedi.
AKSİNİ İSPATEDRLERSE HEP BİRLİKTE İSTİFAYA HAZIRIZ
Başkan Çağrı ;”Hodri meydan !!!!.....aksini ispat ederlerse, Biz ve Yeşilçay'ımıza Hizmet Etmek İçin Çıktığımız Yolda Meclis Üyelerimiz vE il Genel Meclis üyelerimizle istifaya hazırız.” dedi.
YAYINLADIKLARI PROTOKOLÜ YARIN HEMEN İMZALAYALIM
Başkan Çağrı Akparti Adayı Hüseyin Atlı’ya da seslenerek; ”Yayınladıkları Protokolü Getirsinler Yarın İmzalayalım...” dedi.
EVRAKI İMZALAYAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ
Başkan Çağrı; ”O resmi Evrağı Düzenleyen Memur Hakkında da Suç Duyurusunda Bulunacak, Bu Yalan Beyanları MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye İletilecek Sorumlular Ortaya Çıkarılacaktır.” diyerek çay kamuoyunu bilgilendirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum