phishing

Akparti Çay Belediye Başkan adayı Atlı Çay Barajı ve su konusunda Dedikodulara ve iddialar cevap verdi

Akparti Çay Belediye Başkan adayı Atlı Çay Barajı ve su konusunda Dedikodulara ve iddialar cevap verdi

Akparti Çay Belediye Başkan adayı Atlı Çay Barajı ve su konusunda Dedikodulara ve iddialar cevap verdi
28 Şubat 2019 - 23:40


 
Akparti Çay Belediye Başkan Adayı Hüseyin Atlı çay barajı suyunun Bolvadin’le paylaşımı konusunda Çay’da konuşulanlara ve iddialara cevap verdi.
Akparti Çay Belediye Başkan Adayı Hüseyin Atlı çay barajı suyunun Bolvadin’le paylaşımı konusunda sosyal medya hesabından açıklamalar yaparak “Çay'da Bizim! Suda Bizim!” diyerek paylaşımda bulundu.
Akparti Çay Belediye Başkan Adayı Hüseyin Atlı çay barajı suyunun Bolvadin’le paylaşımı konusunda sosyal medya hesabından şunları söyledi; ”Saygıdeğer Çaylı Hemşerilerim!! Sık Sık Ortada Dolaşan Bir Dedikodu Hakkında İspatı Olan Bir Belgeyle Sizleri Bilgilendirmek Gerçekleri Açıklamak Hasıl Oldu. Aşağıdaki Metinde Bütün Dedikoduların Gerçeği Yansıtmadığını Göstermek Amacıyla "DSİ Şube Müdürlüğünden Resmiyetteki Açıklamayı Saygılarımla Arz Eder Saygılar Sunarım"
Akparti Çay Belediye Başkan Adayı Hüseyin Atlı çay barajı suyunun Bolvadin’le paylaşımı konusunda DSİ Bölge müdürlüğüne bağlı 183. Şube Müdürlüğü’nden kendisine gelen yazıyı paylaşan atlı Çay ile Bolvadin arasında su paylaşımı konusunda Çay ilçesinde konuşulanlara ve iddialara belgeli cevap verdi.
Çay kaymakamlığı ilçe Yazı işleri Müdürlüğüne hitaben şube müdürü Fatih Kişi imzasıyla gönderilen yazıda  ;
Çay Projesi kapsamında 4 farklı iş kalemi bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla şu şekilde 
I- Çay Barajı (inşaat çalışmaları devam etmektedir.)
2- Çay Barajı Sulama. (İnşaat çalışmaları tamamlanmıştır.)
3- Çay ve Bolvadin içme suyu Arıtma Tesisi (İnşaat çalışmaları devam etmektedir.)
 4- Çay ve Bolvadin İçme suyu isale Hattı (İnşaat çalışmaları tamamlanmıştır.)
Bu proje kapsamında inşaatı tamamlandıktan sonra Çay Barajında depolanacak olan 15 milyon metreküp suyun ihtiyaç oranlarına göre dağılımı aşağıda Çay İlçesi içme ve kullanma suyu ihtiyacı: 3 milyon metreküp (%20) Çay Arazi Sulaması: 7 milyon metreküp (%47) Bolvadin İlçesi içme ve kullanma suyu ihtiyacı: 5 milyon metreküp (%33) Dolayısıyla Çay İlçesine temin edilecek su miktarı toplamda %67 ve Bolvadin İlçesine temin edilecek su miktarı ise %33'dür. İçme suyu tesislerinin işletilmesi ile ilgili herhangi bir birlik kurulmamıştır. Söz konusu işlemlerin projenin tamamlanmasına müteakip değerlendirilmesi planlanmaktadır. “
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum