phishing

Buca deplasman organizasyonu iptal edildi.

Buca deplasman organizasyonu iptal edildi.

Buca deplasman organizasyonu iptal edildi.
14 Nisan 2018 - 23:49

Yarın oynanacak olan Bucaspor – Afjet Afyonspor karşılaşmasına deplasman yasağının yargı kararıyla kaldırılmasından sonra gidecek taraftarları belirlemek için harekete geçen taraftar gruplarını bu gelen haber yıktı.

Buca’da oynanacak maça gidecek olan rakip takım taraftarlarına bilet fiyatlarının 300 lira olarak belirlenmesi deplasmana gidişi engelledi.

Deplasmana gidecek Afyondaki taraftar grupları kayıtlara başlamışlar ve sosyal medya hesaplarından duyurular yapmışlardı. 464 kişilik rakip takım taraftarı için yer ayrılan Bu stadyumunda Bucaspor kulübünün bilet fiyatlarını 300 lira olarak belirlemesi adeta hayal kırıklığına neden oldu.

Konuya ilişkin olarak Afyok Grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle;”

Sezon başından bu yana sistemsel bir şekilde illegal yollarla önümüzün kesilmeye çalışılmasının en bariz çıban başını İzmir'de görmüşken yine en aciz, en rezil ve en düşkün halini İzmir'de görüyoruz. Masa başı oyunlarla dahi engel olamadıkları başarılarımıza bir yenisi daha ekleme yolunda sadece küçük bir adım olan buca deplasmanına, deplasman yasağının kalkmasından sonra misafir tribün bilet fiyatlarının, adeta Şampiyonlar Ligi bilet fiyatlarını andırması ve 300 TL gibi fahiş bir miktar belirlenmesi sebebiyle organizasyonumuzu iptal etmiş bulunuyoruz.

‪Türk Sporuna yara veren, eşit rekabetten kaçacak kadar korkakça ve ahlak dışı bulduğumuz bu uygulamanın tarafımızca katiyen unutulmayacağının bilinmesini istiyoruz.” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum