phishing

Bolvadin gözünü BAL’a dikti

Bolvadin gözünü BAL’a dikti

Bolvadin gözünü BAL’a dikti
27 Ağustos 2017 - 22:52

Bolvadin gözünü BAL’a dikti

 

Bolvadin Belediyespor gözünü Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) dikti. Yöneticisi, oyuncusu ve taraftarı tek amaçta birleşen Kırmızı Siyahlılar, "O sene, bu sene" sloganıyla hazırlıklarına devam ediyor

 

SERCAN SAYIN- Takımın başına Teknik Direktör Mustafa Keser’i getiren Bolvadin Belediyespor yönetimi, geçtiğimiz sezonda yaşadıkları şanssızlığı kırarak şampiyonluk için lige sağlam bir adım atarak başlamak istiyor.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Antrenör Mustafa Keser nezaretinde çalışmalara başlayan Kırmızı Siyahlı ekip, yeni sezonda işini şansa bırakmak istemiyor.

Yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olarak Bölgesel Amatör Lig olduğunu ve ilk haftadan itibaren işi şansa bırakmayacaklarını ifade eden Keser, “Bolvadin olarak bu takıma sahip çıkılması gerekirdi, taşın altına arkadaşlarımla beraber elimizi koyduk. İlk hedefimiz Bolvadin Belediyespor’u tekrar canlandırmak. Tesisleşmeye giderek alt yapıyı aktif hale getirmek. Ne kadar genci günümüzün kötü şartlarından kurtarabilirsek, bu bizim için bir kardır. Bolvadin Belediyespor’un mazisi çok geniş. Bu çocuklar çok fedakarca davranarak takımın kapanmasını istemediler, bunu gurur meselesi yaptılar. Hep beraber takımı tekrar canlandırmaya çalışacağız." Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da vurgulayan Keser, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum