phishing

Bolvadin bu haftayı rahat ve farklı geçti

Bolvadin bu haftayı rahat ve farklı geçti

Bolvadin bu haftayı rahat ve farklı geçti
13 Kasım 2017 - 18:42 - Güncelleme: 13 Kasım 2017 - 18:45

Bolvadin bu haftayı rahat ve farklı geçti
Süper Amatör Küme’nin şampiyonluk adaylarından bir tanesi olarak gösterilen Bolvadin Belediyespor, ligde düşmesine kesin gözü ile bakılan Tınaztepe Belediyespor ile karşı karşıya geldi
SERCAN SAYIN- Yeni Spor Kompleksinde yer alan D-5 Sahasında oynanan müsabaka Kırmızı beyazlı ekip Bolvadin Belediyespor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
KARŞILAŞMADAN DETAYLAR
İlk yarının yavaş yavaş sonlarına gelinirken 42’inci dakikada bir kez daha atak geliştiren Bolvadin Belediyespor, sessizliğini bozdu ve Mustafa ile durumu 1-0’a getirdi.
Bulduğu golün ardından bir kez daha yüklenen Mustafa Keser’in öğrencileri ikinci golü Ali’nin ayağından buldu ve durumu 2-0’a getirerek devre arasına iki farklı skor ile gitti.
Mücadelede ikinci yarıya gelindiğinde etkisini sürdüren Bolvadin, 66’ıncı dakikaya gelindiğinde Ali ile durumu 3-0’a getirdi.
Aradaki farkı artırma çabaları içerisine giren Bolvadin Belediyespor’da sahneye bir kez daha Ali çıktı ve durum 4-0’a geldi.
63’Üncü dakikada nadir gelişen Tınaztepe atağında Ümit, takımı adına tek golü atan isim oldu. 
71’inci dakikaya girildiğinde yeniden atak tazeleyen Bolvadin Belediyespor’da bu defa Tevfik savunma ve kaleci engelini aşarak durumu takımı lehine 5-1’e getirdi ve aynı zamanda müsabakanın da skorunu belirlemiş oldu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum