phishing

Birlik, son antrenmanını yaptı

Birlik, son antrenmanını yaptı

Birlik, son antrenmanını yaptı
15 Ağustos 2017 - 10:22

Birlik, son antrenmanını yaptı

 

Afyon’da son saha çalışmasında koordinasyon, reaksiyon ve taktik çalışan Kocaeli Birlikspor’umuz yarın sabah salonda yapacağı kuvvet antrenmanının ardından İzmit’e döndü

 

KURTULUŞ- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor Afyon kampında son günü geride bıraktı. Akşam antrenmanının ilk bölümünde toplu ve topsuz koordinasyon ve reaksiyon içeren çalışma yapan Kırmızı-Beyazlılar, son bölümde ise 5’e 2 oyunu ve dar alanda kurallı oyun çalıştı. Oldukça neşeli bir antrenman yapan takım bu sabah salonda yaptığı kuvvet antrenmanının ardından öğlen 13.30’da İzmit’e döndü.

AÇILIŞ SAKARYASPOR İLE

Öte yandan Kocaeli Birlikspor 19 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Sakaryaspor ile yapacağı hazırlık maçıyla yeni sezon açılışını gerçekleştirecek. Alt yapı ekibinin, takımların ve kulübün yeni yönetiminin tanıtılacağı sezon açılışında oyuncularımızda ligin ilk maçında Menemen Belediyespor’a karşı forma kapabilmek için sahada olacak.

NEŞELİ BİR İDMAN OLDU

Kocaeli Birlikspor günü çift antrenmanla kapattı. Oldukça yoğun ve yorucu tempoda çalışan Kırmızı-Beyazlılar akşam antrenmanında koordinatif ısınmanın ardından oyun oynadı. Antrenmanın ikinci bölümünde koordinasyon ve 5’e 2 çalışan takım sonunda ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Oyuncuların motivasyonu ve neşeli halleri dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum