phishing

Belediyespor, finallerde

Belediyespor, finallerde

Belediyespor, finallerde
20 Mart 2016 - 11:47

Türkiye Voleybol 2. Lig’de birinci lige yükselme maçları yapılıyor. Ligin A ve B gruplarında ilk 4 içinde yer alan takımların yarı final karşılaşmaları başladı. Dün oynadığı Payas Belediyespor’u 3-0 yenerek finallere yükselmeyi garantiledi.

 

 

Afyon  Belediyespor Voleybol takımı yarı finalin ilk maçında Düzce  Belediyesporu  yenerek play-offlara galibiyetle başladı,  Belediyespor dün Payas Belediyespor’a 25-19, 25-18 ve 25-16 skorlarla yenerek adını finallere yazdırmayı garantiledi. Bugün de Trabzonspor ile mücadele edecek.

 

TRİBÜNDE DESTEK VAR

Afyon  Belediyespor Voleybol takımının birinci lige yükselmek için play-off mücadelesinde ilk maçını kazanarak maçlara galibiyetle  başladı. Grupta, Düzce Belediyespor, Afyon Belediyespor, Payas Belediyespor ve Trabzonspor bulunuyor.  Play-off karşılaşmalarının ilk maçında Afyon Belediyespor  Düzce Belediyespor ile karşılaştı. Ankara’da yapılan maçta Afyon  Belediyespor Voleybol takımı rakibinini  3-0 yendi. Temsilimiz Belediyespor grubundaki son maçını bugün saat.17.00’de Trabzonspor ile yapacak. Belediyespor’un Düzcespor ile oynadığı karşılaşmayı Afyon’dan giden yöneticilerde izlediler. ●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum