phishing

Başkan Çöl’den Sandıklıyı Uçuracak Mega Projeler

Başkan Çöl’den Sandıklıyı Uçuracak Mega Projeler

Başkan Çöl’den Sandıklıyı Uçuracak Mega Projeler
28 Mart 2019 - 18:13

 
Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, hayata geçireceği projeleri vatandaşlarımız ile paylaşmaya devam ediyor.
Projeler kapsamında yapılacak olan yatırım, istihdam ve kalkınma hamleleri hemşerilerimiz tarafından dikkatle takip edilerek büyük beğeni topluyor. Başkan Mustafa Çöl gittiği yerlerde bu projelerini vatandaşlarımıza anlatmaya karşılıklı hasbihaller etmeye ilçemize bir çivi daha nasıl fazla çakarız onun derdinde olmaya devam ediyor.
 
YOL ÜSTÜ AVM VE İŞYERLERİ
Eskiden Belediyemize ait olan eski otogar bölgesine yapılacak olan AVM ve hemen yanında yol üstünde bulunan alana yapılacak olan yeni işyerleri ile Antalya’dan ilçemize giriş yapan yolcularımızın alış veriş yapabilecekleri, ilçemize ait yöresel ürünleri gönül rahatlığıyla alabilecekleri bir mekân haline getirilerek, tekrar Sandıklı Belediyesi bünyesine kazandırılacak.  Vatandaşlarımız için yeni istihdam kapıları açılacak.
 
SANDIKLI THERMAL OTEL
Şimdiki TMO lojmanı ve hangarlarının olduğu 5220 m2 lik alanı satın alarak Sandıklı Belediyesi’ne kazandıran Başkan Mustafa Çöl, buraya Sandıklı İlçemizin Thermal olmasını vurgulamak ve vatandaşlarımıza Belediye işletmeciliğini olarak hizmet etmek için 5 yıldızlı Thermal bir otel yapılması için kolları sıvadı.
 
KÜLTÜR MERKEZİ
Eski Sağlık Meslek Lisesi’nin olduğu alana yapılacak ve 5 kattan oluşacak olan Kültür Merkezi Projesiyle çocuklarımıza kapalı oyun alanları, kafeteryalar, kütüphane, konferans salonlarından oluşacak olan muazzam bir proje daha ilçemize kazandırılacak.
 
SEYİR TERASI PROJESİ
Sandıklı’mızı tepeden seyredebileceğiniz parkları, sosyal alanları, yürüyüş parkurları ile Seyir Terası, Park Bahçe ve Mesire alanlarımız ile Belediyemiz tarafından işletilecek dev bir mekân daha kazandırmış olacağız. Bademlik olarak bilinen eğimli arazide teraslama yönetimi ile yapılacak olan ve yürüyen merdiveni bulunan Bademlik Parkı’da bu projenin içerisinde yer alacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum