phishing

Akparti Emirdağ Adayı Koyuncu : Emirdağımızı 5 Yıl İçinde İhya Edeceğiz

Akparti Emirdağ Adayı Koyuncu : Emirdağımızı 5 Yıl İçinde İhya Edeceğiz

Akparti Emirdağ Adayı Koyuncu : Emirdağımızı 5 Yıl İçinde İhya Edeceğiz
28 Mart 2019 - 18:12


 
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu yerel seçimlere 10 günden kısa bir süre kala Emirdağ Gazetesine çok önemli açıklamalarda bulundu.
Koyuncu, Emirdağ Gazetesi tarafından kendisine yöneltilen soruları bir bir cevaplayarak akıllardaki birçok soru işaretini de gidermiş oldu.
 
İşte gazetemizin AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu ile yaptığı röportaj :
Emirdağ Gazetesi : Öncelikle Serkan Koyuncu kimdir kısaca kendinizi tanıtır mısınız?
Serkan Koyuncu : 1977 yılında Emirdağ ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi ilçemizde tamamladım. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 2000 yılında mezun oldum. Daha sonra Eskişehir Ana dolu Üniversitesi Geoteknik Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisansımı tamamladım.
2009 yılı mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Aday Adayı oldum. 2014 yılından itibaren AK Parti ilçe Başkanlığı görevini 1 Aralık 2018 tarihine kadar yürüttüm. Sonrasında Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Partimin bana verdiği görev ile 2019 mahalli idareler seçimlerinde Emirdağ Belediye Başkan Adayı olarak seçime hazırlanmaktayız.
 
E.G. : Neden Belediye Başkan Adayı olmaya karar verdiniz?
S.Koyuncu : Emirdağ’ın gelişimi ve ilerlemesi için, marka şehir olması için gayret gösteril mesi gerektiğine inanan bir insanım bu yüzden aday oldum. İlçemiz yurtdışında ve yurtiçinde bilinen bir ilçe ancak bu popülerliğine rağmen yeterince gelişim gösteremiyor. Sürekli göç veren, altyapı ve üstyapısında eksikleri bulunan bir ilçe konumundayız. İlçemizde işsizlik had safhada, insanlar çalışmak için çevremizdeki il ve ilçelere gidiyor ve bu durum ilçemizin nüfusunun devamlı azalmasına sebep oluyor. Bundan dolayı ilçemiz esnafları da sıkıntı yaşıyor. Yıllardır Emirdağ’da yaşayan bir hemşehriniz olarak Emirdağ’ın sorunlarını ve sorunların çözüm yollarını gayet iyi biliyorum. Bu nedenle Emirdağ Belediye Başkan Adayı olmaya karar verdim.
Eğer, Emirdağ halkı beni ve ekibimi bu görevi layık görür de seçilirsem başta işsizlik ve göç sorunu olmak üzere bütün sorunların iktidar partisi olmanın da verdiği avantajla üstesinden geleceğiz. Kısacası ; Emirdağımızı 5 yıl içinde ihya edeceğiz.
 
E.G. : Biraz projelerinizden bahseder misiniz ?
S. Koyuncu : Bizim toplam 56 projemiz var. Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da bize vermiş olduğu 4 proje sözü var.
Bu projelerimizin tamamı yapılabilirliği olan ve 5 yılda tamamlanması mümkün olan projeler. Hükümetimizin de desteğiyle bu projeler Emirdağ’a ve Emirdağ halkına önümüzdeki 5 yılda kazandırılacaktır.
Burada özellikle altını çizmemiz gereken husus, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin bize vereceği destektir.Bu destekle bizim 56 projemizin içerisinde “bu yapılamaz veya bu proje çok zor” denilebilecek bir proje yok.
“DAĞITTIĞIMIZ KİTAPÇIĞI SAKLASINLAR, YAPMAZSAK SORSUNLAR”
Halkımıza dağıttığımız “Emirdağ İçin Projelerimiz” isimli kitapçığı vatandaşlarımız 5 yıl boyunca saklasınlar. 5 yılın sonunda bize bu projelerin hangisi gerçekleşmediyse “sen bunun sözünü verdin ama yapmadın” diye karşımıza çıksınlar.
 
“DAR GELİRLİ HEMŞERİLERİMİZ İÇİN ARSA VE PROJE DESTEĞİ” OLACAK
E.G. : Size göre Emirdağ için en önemli projeleriniz hangisi ve neden?
S. Koyuncu : En önemli projelerimiz arasında ilçemizin tamamının doğalgaza kavuşturulması var.
İkinci olarak bahsetmek istediğim projemiz ise; ilçemize konut yaptırmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımıza arsa ve proje desteği var. Bu proje ilçemizin nüfusunun artması için çok önemli bir proje. Burada projemizin özeti şöyle; Belediyemiz tarafından üretilecek araziler parsellenerek dar gelirli vatandaşlarımıza ücretsiz verilecektir. Arsayı alan vatandaşımız belediyemizin ürettiği tip konut projelerini ücretsiz olarak alacak ve inşaatına en geç 2 yıl içerisinde başlayacaktır. En geç 5 yıl içinde tamamlayarak ev sahibi olabilecektir. Ancak burada başvuracak vatandaşlarımızın dar gelirli olması esastır.
 
“BELEDİYE BAŞKANI VATAN DAŞIN AYAĞINA GELECEK”
Burada en önemli projelerimizden biri de vatandaşlarımızın Belediye Başkan adayı olan kişinin Başkan seçildikten sonra neredeyse 5 yıl boyunca vatandaşlarla irtibatının kopuk olması. Bunun önüne geçebilmek için her mahalleye “Muhtarlık Ofisi ve Hanımlar Lokali” isminde toplantı salonları oluşturacağız. Bu salonlarda Belediye Başkanı belirli aralıklarla mahalle halkıyla toplantı düzenleyecektir. Belediye hizmet binasına gidemeyen veya vakti olmayan hemşehrilerimiz burada Belediye Başkanı’na doğrudan sorunlarını anlatabileceklerdir. Yani Belediye Başkanı belirli aralıklarla vatandaşın ayağına gelecektir.
 
E.G. : Emirdağ halkı size neden oy vermeli, size oy verdiğinde Emirdağ’da neler değişecek?
S. Koyuncu : Emirdağ halkı, başta iktidarın hizmetlerinden maksimum düzeyde faydalanmak için AK Parti’yi seçmeli diye düşünüyorum.
Bunun yanında geçmiş 5 yıllık dönemde başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanlarımızla, Sayın Milletvekillerimizle, Sayın Genel Müdürlerimizle ve devletimizin bürokratlarıyla çalıştık. Dolayısıyla; geçmiş 5 yılda bununla ilgili tecrübeler edindik ve bundan sonra da bu tecrübelerimizi Emirdağ’ın ilerlemesi ve gelişmesi için kullanacağız.
İşini bilen, dersine çalışan, Emirdağ’ın eksiklerini bilen ve eksikler doğrultusunda projeler hazırlayabilen bir ekip olduğumuz için halkımız bize oy vermeli diye düşünüyorum.
Bunun yanında ekibimize baktığınızda göreceksiniz ki; ekibimizin tamamı Emirdağ’da yıllardır yaşayan ve Emirdağ’ı bilen bir ekiptir. Bunun da Emirdağ için önemli bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Emirdağlı hemşehrilerimin 31 Mart’ta sandıkta bunu da gözönünde bulundurmalarını istirham ediyorum.
 
“5 YILLIK SÜREÇTE 10 YILLIK HİZMET SÖZÜ VERİYORUZ”
E.G. : Son olarak Emirdağ halkına ve seçmenlere vermek istediğiniz mesajlar neler ?
S. Koyuncu : Burada seçilecek olan Belediye Başkanının iktidar partisinden olması çok önemli. Neden önemli? Bugün gerek ilimizde gerek Ankara’da şahsım neredeyse bütün bürokrasiyi yakından tanımaktadır. Şayet; Emirdağ halkı teveccüh gösterir de beni ve ekibimi göreve getirirse önümüzdeki 5 yılda 10 yıllık bir hizmetin Emirdağına kazandırılması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum.
 
“EMİRDAĞ’IN EN ÇOK HUZURA İHTİYACI VAR”
Bizim kimseyle derdimiz, problemimiz yoktur ve olmayacaktır. Emirdağ’ın en çok huzura ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. 1 Nisan sabahı sizlerin teveccühüyle göreve gelirsek parti rozetimizi bir kenara bırakarak; oy verenin de oy vermeyenin de Belediye Başkanı olacağım. Bizim için 1 Nisan’dan sonra seçim yarışı sona erecek ve hizmet yarışı başlayacaktır.
Göreve gelmemiz halinde; ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerimizle ilgili Sayın Bakanlarımızdan ve Sayın Milletvekillerimizden de gereken desteği aldık.
Bunun yanısıra; kimsenin işiyle, ekmeğiyle uğraşmayacağız. Bizim tek derdimiz “Emirdağ’a önümüzdeki 5 yılda ne kazandırabiliriz” olacaktır.
Seçim sürecinde yaşanan tüm gerginlikler ve problemler bizim için 1 Nisan’dan sonra rafa kaldırılacaktır.
Hemşehrilerimizden isteğim şudur; Emirdağ halkı bana ve ekibime sonuna kadar güvensin. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren marka şehir Emirdağ’ı elbirliğiyle inşaa edeceğiz.
İnşaa edeceğimiz bu Emirdağ’da huzur, güven, sevgi-saygı ve hizmet olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah’a emanet olun...
 
E.G. : Açıklamalarınız için teşekkür ederiz.
S. Koyuncu : Ben teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
Emirdağ Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum