phishing

Başarılarınızla Gurur Duyduk

Başarılarınızla Gurur Duyduk

Başarılarınızla Gurur Duyduk
10 Mart 2020 - 19:30 - Güncelleme: 19 Mart 2020 - 19:32


 
    Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şampiyonları makamında ağırladı.Budapeşte’de yapılan Ümit Genç ve 21. Avrupa Karate Şampiyonası’nda 48 Kg Genç Bayanlar Kumite dalında Avrupa ikincisi olan Hazel Balık ve Gençler Okullararası Türkiye Halter Şampiyonasında 67 Kg toplamda 202 kilo kaldırarak Türkiye üçüncüsü olan Emin Ölmez, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.
 
    Şampiyonların ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini ifade ederek şampiyonları yürekten tebrik etti. Sporcuların elde ettikleri başarılarından gurur duyduğunu dile getiren Başkan Zeybek,  sporcuların yetişmesinde büyük emeği olan ailelerini ve antrenörlerini tebrik etti. Şampiyonlara önümüzdeki süreçte yapacakları müsabakalarda başarılarının devamını dileyen Başkan Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi olarak her daim yanlarında oldukların ifade etti.
 
Ziyarete Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Yasin Evcil, Afyon Karate İl Temsilcisi Eyüp Selman Yavuz, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Güngel, Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Antrenörü Abdulrezzak Avcı ve Afyonkarahisar Belediyesi Spor Tesisleri Spor Sorumlusu İbrahim Yılmaz katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum