Bakan Eroğlu mutfakta

Bakan Eroğlu mutfakta

Bakan Eroğlu mutfakta
04 Mayıs 2017 - 19:47

Bakan Eroğlu mutfakta

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, TRTHABER’de Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerini tanıttı

 

TRT’de ‘Vekilin Mutfağı’ programına konuk olan Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın lezzetlerinden olan patatesli Afyon ekmeği, patates, bükme, katmer, ağzı açık, haşhaşlı ekmek, şekerleme çeşitleri, keşkek, kaymaklı ekmek kadayıfı, tıbbi ve aromatik bitkiler, başmakçı yumurtası ve daha saymadığımız diğer Afyonkarahisar özgü yemekleri ekranları başındakilere tanıttı. Mutfakta ocağın başına geçerek meşhur Afyon Sucuğu nasıl pişirilir, sucuklu yumurta nasıl pişirilir tarifini verdi. İzleyicilere Afyonkarahisar mutfağının meşhur lezzetlerini de anlatan Bakan Eroğlu, kendisi için hazırlanan vekilin mutfağına da Afyonkarahisarın meşhur lezzetlerini de stüdyoya taşıdı.Bakan Eroğlu’nun her fırsatta Afyonkarahisar tanıtımına destek vermesi ilimizde ilgiyle karşılandı. 

Bu haber 1081 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum