phishing

Aydoğan’dan miniklere ziyaret

Aydoğan’dan miniklere ziyaret

Aydoğan’dan miniklere ziyaret
20 Temmuz 2017 - 18:38

Aydoğan’dan miniklere ziyaret

 

Efeler Voleybol Ligi’nde mücadele eden takımımız Afyon Belediye Yüntaş Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, kulüp bünyesinde açılan voleybol kursunu ziyaret etti

 

KURTULUŞ- Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmaları Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan yerinden takip etti.

İYİ BİRER SPORCU OLABİLİRSİNİZ

Antreman sonrası sporcularla bir araya gelen Başkanı Abdullah Aydoğan," Öncelikle burada arkadaş ortamı oluşturmalısınız. Daha sonra birbirinize karşı saygı ve sevgi içerisinde olmalısınız. Voleybol takım oyunu bencillikten ziyade takımdaşlık önemli. Sporcu olmak istiyorsanız en önemli şey öncelikle iyi ve karakterli bireyler olmak ve daha sonra yetenek ve daha da önemlisi çalışmaktan geçiyor. İlerde voleybolcu olmanın en temel başı buralardan geçmektedir. Burada hocalarımızın söylediklerini dinler ve uygularsanız çalışırsanız kendinizi geliştirirseniz ilerde neden iyi birer sporcu olmalısınız. Kulübümüzde oynama sansı elde edebilirsiniz hatta Afyonumuzu, ülkemizi temsil etme şansıda bulursunuz"dedi.

HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Aydoğan son olarak,"Ben öncelikle ailelerinize daha sonra da sizlere katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ömer hocamıza da güzel çalışmaları için teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum