phishing

Aşçılar Derneğinden ‘Teşekkür’ Ziyareti

Aşçılar Derneğinden ‘Teşekkür’ Ziyareti

Aşçılar Derneğinden ‘Teşekkür’ Ziyareti
08 Mayıs 2018 - 09:13

 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği’ni makamında kabul etti. Ziyarette Dernek Başkanı Hamza Kalkan, 18-20 Nisan tarihleri arasında ilimizde gerçekleşen GASTRO Afyon 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali’ne vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise gerek Afyonkarahisarımızın tanıtımı, gerekse yemek kültürümüzün gelişimi ve yöresel lezzetlerin turistik tesislerin mönülerinde yer almasını sağlamak amacıyla düzenlenen GASTRO Afyon 2018 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali’nin başarıyla tamamlandığını ifade ederek Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği Yönetimini tebrik etti.

UFKA YOLCULUK KOMİSYONUNDAN ZİYARET

 Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ufka Yolculuk Komisyonu’nu makamında kabul etti. Ziyarette Ufka Yolculuk Komisyonu İl Temsilcisi Nuri Özçelik, Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında Başkan Çoban’a bilgi verdi.

Nuri Özçelik ‘Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz’ teması ile uluslararası çapta düzenlenen ve konusu ‘Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü’ olan yarışmaya yurt içi ve yurt dışından 700 bine yakın kişinin katıldığını ifade etti. Afyonkarahisar genelinde 33 bin başvurunun yapıldığı yarışmaya yoğun bir katılım olduğunu kaydeden Ufka Yolculuk Komisyonu İl Temsilcisi Nuri Özçelik, aralarında engelli ve mahkûmlarında katıldığı yarışmanın başarı ile gerçekleştiğini ve yarışmada dereceye verilecek ödüllerin 20 Mayıs Pazar Günü ANS Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi.

 Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sunmak amacıyla düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasının başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarını tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum