phishing

Ankara Güçlü taraftarları arkadan gelen otobüstekiler arka camı kırarak çıkardı

Ankara Güçlü taraftarları arkadan gelen otobüstekiler arka camı kırarak çıkardı

Ankara Güçlü taraftarları arkadan gelen otobüstekiler arka camı kırarak çıkardı
02 Mart 2019 - 20:53


 
Spor Toto Süper Lig'de oynanan Antalyaspor-Ankaragücü maçından sonra Ankara'ya dönüş yolunda 2 kişinin öldüğü 23 kişinin yaralandığı otobüs kazasının ardından görgü tanıklarının anlattıkları akıllarda soru işaretleri bıraktı.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Ankaragücü, haftanın açılış maçında deplasmanda Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Takımlarına destek vermek için Antalya'ya giden Ankaragücü taraftarının bulunduğu otobüs, galibiyetin ardından Ankara'ya dönerken Afyonkarahisar'da kaza yaptı. Kazada 2 kişi öldü, 23 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Antalya'ya takımlarını desteklemek için giden taraftar grubu Dönüş yolunda da mola verdi. Çorba içti, yemek yedi ve Daha sonra tekrar yola çıktı. Önceki yolculuktan ve müsabakadaki tezahürat sırasında ve yolculuğun etkisiyle yorgun düşen taraftar grubu mola sonrası uykuya daldı.
Gece 03.15 ile 03.30 arası trafik canavarı fevakar, fedarkar taraftar grubunu uykuda yakaladı. Kaza yapan Arabadan arkadan gelen Ankaragücü taraftarlarının yardımıyla çıkan kazazede taraftarlar, bulundukları otobüsün arka camının kırılması suretiyle kazadan kurtarıldılar.
Bu arada kazayı duyan ve deplasmana giden Karşıyaka Taraftar grubu da Afyonkarahisar’a uğrayarak hastanelerde yatan Ankaragücü taraftarlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca kaza duyan afyok taraftarlar grubu üyeleri de hastaneye gelerek Ankaragüçlü taraftarlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ankara gücü takımının kulüp başkan yardımcısı Metin Akyüz hastanede yaralılarla ilgilenerek hepsinin tedavisini yaptırdı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum