Anemon Hotels Spor Kulübü Takım Koordinatörü Osman Çakır, Afyon’da yapılacak play-off maçlarının heyecanlı geçeceğini bildirdi.
Çakır yaptığı açıklamada, 3. lig A grubunu 1. olarak bitirdiklerini kaydederek, “15-16-17 Nisan tarihlerinde 3. lig A-B-C-D grubunda 1. ve 2. olan takımlar her gün dört müsabaka yapacak. Açılış maçında Anemon Hotels Spor Kulübü saat 13.00’te Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak. 15.00’te Yeni Hendek Bartın Polis gücü ile karşı karşıya gelecek. 17.00’de Niğde Bor takımı ile Seramiksan karşılaşacak. Saat 19.00’da ise Ataşehir Belediye ile Orduspor karşı karşıya gelecek” dedi. Çakır, takımın gösterdiği performansı değerlendirerek, şunları söyledi: “Takımımız Bölgesel Ligde namaglup şampiyon olarak 3. lige yükseldi. Bu sene 3. ligde 20 maçta 1 mağlubiyet alarak yine A grubunu 1. tamamladı.” Takım koordinatörü Osman Çakır, hedefledikleri doğrultuda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyerek şöyle konuştu: “Play-off maçları oldukça çekişmeli olacak. Kazanarak 2. lige yükseleceğimize inanıyoruz. Tüm Afyonluları maçlara bekliyoruz.”
Hedef 1. Lig
Anemon Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş da hedeflerinin 2. lige yükselmek olduğunu ifade ederek, “Hedefimiz 2. ligden sonra 1. lige yükselmek ve Avrupa Kupalarını kazanmak” diye konuştu. Antrenör Gökhan Çokşen 8 Nisandan itibaren Afyon liginde kampa katıldık. Burada oldukça güzel bir atmosfer var. Takımıma güveniyorum. Güzel maçlar olacağını ve kazanacağımıza inanıyoruz.” İfadelerinde bulundu.



YORUMLAR