phishing

Amatörler’in sıkıntıları bitmiyor

Amatörler’in sıkıntıları bitmiyor

Amatörler’in sıkıntıları bitmiyor
21 Haziran 2017 - 18:21

Amatörler’in sıkıntıları bitmiyor

Afyonkarahisar’da mücadele eden amatör takımların her sezon öncesi yaşadığı sıkıntılar 2017-2018 sezonu öncesinde de yaşanmaya başladı.

Afyonkarahisar Amatör Küme’de yeni bir sezona yaklaşılırken takımları daha şimdiden kadro kurma ve lisansları vize işlemlerinin stresi sarmaya başladı. Gelen yaş sınırı ile birlikte kadroda tecrübeli oyuncu kalmamasından dolayı futbolcu bulmak ve kadro kurmakta  zorlanan, bulsa bile yeni lisans çıkartmayı yüklü maliyeti nedeniyle tercih etmeyen birçok takımın geçtiğimiz sezonda ki kadroları ile lig yarışına devam etmeleri bekleniyor.

SORUNLAR SU YÜZÜNE ÇIKIYOR

Ksıtlı imkânlar çerçevesinde ligdeki mücadelelerine devam eden takım yöneticileri deyim yerinde ise kara kara düşünmeye başladılar. Lisans ücretlerinin her yıl artmasının yanısıra, futbolcuların malzemelerinin temini noktasında da bazı sorunların su yüzüne çıkmaları büyük sorunların da habercisi oldu.

TRANSFER YAPMAK İMKÂNSIZ

Bir başka sıkıntı da transfer konusu. Yaş sınırının getirilmesinin ardından gençleştirmeye yönelen ve genel olarak bunu başaran bir takım yüksek hedeflere oynamış olsa bile transfer yapmayı göze alamıyor. Bu konuda hem takımlar arasındaki uyuşmazlık, hem de yeni bazı maddi yüklerin altından kalkılamayacak olması, kulüp yönetici ve antrenörlerine mevcut kadroyla yola devam etmekten başka seçenek bırakmıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum