phishing

Amatör Spor Haftası başladı

Amatör Spor Haftası başladı

Amatör Spor Haftası başladı
10 Ekim 2017 - 17:51

Amatör Spor Haftası başladı

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

 

KURTULUŞ- Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı. 09 -15 Ekim 2017 tarihleri arasında kutlanılan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Afyonkarahisar’da yürüyüş ile start aldı.

KATILAN KATILANA

Yürüyüş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, ASKF Temsilcisi, Beden Eğitimi Öğretmenleri, İl Müdürlüğümüz Antrenörleri ve Sporcu Öğrencilerin katılımları ile gerçekleşti.

15 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK

Halkın, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Amatör Spor Haftası” 15 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek.

BİRÇOK MÜSABAKA OYNANACAK

Hafta boyunca Amatör Spor Haftası, ATSO Voleybol, Tenis ve Futbol müsabakalarının da içerisinde bulunduğu çeşitli faaliyetler ile kutlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum