phishing

Altınordu son çalışmasını yaptı

Altınordu son çalışmasını yaptı

Altınordu son çalışmasını yaptı
29 Temmuz 2017 - 20:21

Altınordu son çalışmasını yaptı

 

2017-2018 sezonu hazırlıklarını sürdüren Altınordu’muz, üçüncü etap kampının son çalışmasını gerçekleştirdi.

 

KURTULUŞ- Afyonkarahisar Spor Kompleksi yan sahasındaki çalışmaya ekibimiz tam kadro olarak katıldı. Takımımız, ısınma ve sınırlı alan oyun antrenmanı ile sonlandırdı. Keçiörengücü maçında 45 dakikadan fazla süre alan oyuncularımız ise rejenerasyon çalışması yaptı.

İYİ SİNYALLER ALDIK

Afyonkarahisar kampındaki son hazırlık maçında Keçiörengücü le karşılaşan ekibimizde Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu takımın son durumunu görme adına iyi bir sınav olduğunu belirtti. Keçiörengücü'nün bir alt ligde şampiyonluğa oynayan ekip olduğunu söyleyen Eroğlu, “Maçta zaman zaman istediklerimizi yapma ve eksiklerimizi görme anlamında güzel bir maç oldu. Karşılaşma boyunca bizim neler yapacağımız daha önemliydi. Hücum anlamında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ancak 90 dakikaya baktığımızda iyi mücadele ettik. Geri düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve rakip de bize karşı iyi direnç  gösterdi. Bu tip maçlarda yaşayacağımız sıkıntıları gidermemiz gerekiyor ki ligde bunun sıkıntısını yaşamayalım” dedi.

MİRKAN’A DESTEK ARTACAK

Mirkan Aydın'ın her geçen gün daha iyi bir performans ortaya koyduğunun altını çizen Eroğlu, “Üç yıldır transfer etmek istediğimiz bir futbolcuydu. İlk kez forma şansı bulmasına rağmen yeterli bir performans gösterdi. Üzerine koyarak devam etmesi gerekiyor. Bizim için toplu yada topsuz oyundaki performansı çok önemli. Oyun içinde Mirkan'a desteği arttıracak oyun planı sergilememiz gerekiyor” diye konuştu. 

LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

Afyonkarahisar kampının beklentilerin çok altında kaldığını söyleyen Hüseyin Eroğlu, “Buraya gelirken hedefimiz maç oynamaktı. Tesis anlamına beklentimizin altında kaldı. Stat atmosferinde oynamamız gereken maçları yan sahalarda oynadık bu da oyunumuzu etkiledi. Ligin başlamasına kadar Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ve Akhisar Belediyespor ile son provaları oynayarak lige hazır girmek istiyoruz” şeklinde konuştu.   

YORUMLAR

  • 0 Yorum