phishing

Altay yüz güldürdü

Altay yüz güldürdü

Altay yüz güldürdü
20 Temmuz 2017 - 18:37

Altay yüz güldürdü

 

Altay yönetimi, oyuncuların hem geçen sezonki alacaklarını, hem de yeni dönem peşinatlarını ödedi

 

KURTULUŞ- Kartepe kampıyla sezona hazırlanan 2. Lig Beyaz Grup ekibi Altay'da moraller süper. Siyah beyazlı kulübün sportif direktörü Özden Töraydın, futbolculara karşı hem geçen, hem de bu sezonki mali vecibelerini yerine getirdiklerini söyledi. Geçen sezon futbolcu alacakları ile yeni sezon peşinatlarının ödendiğini belirten Töraydın, "Oyuncularımızın mutlu olması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde transfer yasağını da kaldıracağız. Artık bizim tek beklentimiz var. O da, futbolcularımızın sahada başarılı sonuçlarla bizleri sevindirmesidir" diye konuştu.

HEDEFİMİZ 1.LİG

Töraydın, iç ve dış transferde tüm hedefimizi tutturduklarını belirterek, " Geçen yıl camia olarak müthiş bir hava yakalamıştık. Bu havanın büyüyerek devam edeceğine inanıyoruz. Baktığımızda güçlü takımların yer aldığı bir gruptayız. Zor koşullar bizi daha iyi motive ediyor. Birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden geleceğiz. Hedefimiz, 1. Lig'e yükselmek".

KARTEPE'DE YOĞUN TEMPO

Altay'ın Kartepe'deki kampı sorunsuz devam ediyor. Teknik direktör Cüneyt Biçer'in futbolcuların performansından çok memnun olduğu belirtilerken, Kartepe'de 11 gün kalacak olan siyah beyazlılar özel maç yapmak için görüşmeleri hızlandırdı. İzmir temsilcisinin Kartepe'de UTAŞ Uşakspor, Turgutluspor, Manisaspor ve Şanlıurfaspor ile hazırlık maçları yapmak için görüştüğü belirtildi. Siyah-beyazlılar ağustos ayının başında Afyon'da 3. etap çalışmaları için kampa girecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum