phishing

Ali Çağlar Anadolu Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri İspanya’da

Ali Çağlar Anadolu Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri İspanya’da

Ali Çağlar Anadolu Lisesi Öğretmen Ve Öğrencileri İspanya’da
25 Şubat 2019 - 21:35


 
Şehrimizin güzide okullarından Ali Çağlar Anadolu Lisesi, Erasmus + KA229 projesi kapsamında gittiği İspanya- Mayorka adasındaki ortak okulda bir çok etkinlik yaptı. Portekizli okul koordinatörlüğündeki ‘Cultura como ponte para a Inclusao – Toplumsal Dahil Etmede Kültürel Konular’ adlı proje ile İspanyol, İtalyan, Lİtvanyalı ve Türk ortak okullar öğrencileri için topluma dahil etme etkinlikleri yapıyorlar.
Proje iletişim kişisi İngilizce Öğretmeni Nuray Sarıboğa Alagöz, gezi esnasında pek çok kaynaştırıcı etkinlikler ve geziler yaptıklarını, ayrıca Afyon’u tanıtan simgesel yapılar, müzik, spor ve yemek alanlarında çalışmalar yaptıklarını, tüm katılımcılara ‘lokum’u öğrettiklerini belirtti. ‘Bu tür gezilerin temel amacının, öğrencilerin ufkunu açmak, gözlem ve kıyaslama becerilerini yaparak-yaşayarak geliştirerek kendini ve kendi kültürünü tanımak ve tanıtmaktır.’ diyen Alagöz, proje logosu yarışmasında kendi öğrencilerinin 1. olmasından gurur duyduklarını söyledi.
28 Nisan- 4 Mayıs haftası Afyon’a 4 farklı ülkeden misafir öğretmenler ve öğrenciler bekleyen okul hazırlıklarına başladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum