phishing

AKÜ ile Belediye arasında Kent Müzesi protokolü imzalandı

AKÜ ile Belediye arasında Kent Müzesi protokolü imzalandı

AKÜ ile Belediye arasında Kent Müzesi protokolü imzalandı
24 Mart 2016 - 17:55

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ile Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen Kent Müzesi projesi hususunda protokol imzalandı.

AKÜ Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan toplantıya Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ile Kent Müzesi hakkında üniversite bünyesinde çalışmalar yapacak olan öğretim elemanları katıldı.

 

ÇOBAN: MÜZEYE HALK DESTEK VERİYOR

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kent müzesi kavramının son yıllarda popüler olduğunu ve halk tarafından da takdir topladığı için birçok ilin bu tip çalışmaları gerçekleştirdiğini belirtti. Üniversiteden büyük destek gördüklerini ve Afyonkarahisar halkının da kurulacak Kent Müzesi’ne destek verdiği söyledi.

AKÜ yönetimi olarak Afyonkarahisar’ın yararına her türlü projeye destek verdiklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Solak ise  Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve AKÜ olarak birçok alanda birlikte çalışıldığını söyledi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından Kent Müzesi hakkında yürütülecek projeler hakkında protokol imzalandı.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum