phishing

Akparti Adayı Zeybek'ten Jetlere baklavalı antrenman ziyareti

Akparti Adayı Zeybek'ten Jetlere baklavalı antrenman ziyareti

Akparti Adayı Zeybek'ten Jetlere baklavalı antrenman ziyareti
21 Şubat 2019 - 01:32 - Güncelleme: 22 Şubat 2019 - 02:42


 
 
Afyonkarahisar’ı Spor Toto 1. Ligde temsil eden Afjet Afyonspor'un antrenmanını izleyen Akparti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikram ederek moral desteğinde bulundu.
 
AFYOK GRUBUYLA ANTRENMANI İZLEDİ
 
Afjet Afyonspor antrenmanını izleyen Akparti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve belediye meclisi üye adayları ile Afjet Afyonspor yöneticileri ile Afyok taraftar grubunun yönetici ve üyeleri eşlik etti.
 
ŞEHRİMİZİN TAKIMINA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Afjet Afyonspor’un antrenman ziyaretinde konuşan Akparti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek; “Şehrimizin fedakâr taraftar Grubu GRUP AFYOK ile birlikte gururumuz sevdamız Afjet Afyonsporumuzun antrenmanını izledik. Tevazu Samimiyet Gayretle şehrimizin takımlarına ve taraftar grubumuza destek vermeye devam edeceğiz...
 
UMARIM ZORLU MÜSABAKA İYİ BİR NETİCE İLE SONUÇLANIR
 
Yönetim Kurulu değişti. Takımda bazı değişiklikler oldu. Teknik yönetim ve futbolcular bazında değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler sonrası yeniden hedefe odaklanabilmek adına bir araya gelmemiz gerekiyordu. Bizde takımımızın yanındayız. Bundan sonra da hep yanlarındayız. Gençlerimize güveniyoruz. Bu anlamda Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin de takımımıza daha fazla destek olmasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte desteğimizi takımımıza hissettirelim. Destek olmadan, takımla aynı heyecanı, ruhu yaşamadan başarı elde etmek zor. Bu anlamda bir kez daha futbolcularımıza başarılar diliyorum. Umarım zorlu müsabaka iyi bir netice ile sonuçlanır. ” dedi.
ELLERİYLE TATLI İKRAM ETTİ
 
Akparti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek Afjet Afyonspor’un antrenmanını izledikten sonra futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikram ederek moral desteğinde bulundu.
 
BALIKESİR MAÇINDA BAŞARI DİLEDİ
 
Başkan Adayı Zeybek Afjet Afyonspor’a deplasmanda oynayacağı Balıkersir Baltok karşılaşmasında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum