phishing

Aileler Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’na akın ediyor

Aileler Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’na akın ediyor

Aileler Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’na akın ediyor
24 Mart 2019 - 20:40


Selçuklu Mahallesi’ne yapılan ancak tüm mahallelere hitap eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı, ailelerin adeta akınına uğruyor. Hafta sonunu fırsat bilen aileler, çocuklarıyla birlikte Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’nda keyifli dakikalar geçirdi.
           Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta hizmete alınan Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
           Afyonkarahisarlılar’ı daha ferah, yeşille iç içe yaşayabileceği, keyifle zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturmak için ‘Yeşil Afyon’ projesiyle yola çıkan Afyonkarahisar Belediyesi, geçtiğimiz hafta içi hizmete aldığı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’nda yüzlerce vatandaşı ağırladı.Hafta sonunu fırsat bilen aileler çocuklarıyla birlikte adeta Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı’na akın etti. Çocukların eğlenebileceği yetişkinlerin ise rahatlıkla sporlarını yapabileceği Prof. Dr. Veysel Eroğlu Parkı şehrin en gözde mekânlar arasına girdi.
 
AÇILDIĞI İLK HAFTA DOLDU TAŞTI
         Parkta, hem küçükler hem de büyükler keyifli vakit geçirebiliyor. Yetişkinler ve çocuklar için yapılan farklı spor grupları her yaşa hitap ediyor. Çocuklar parkta oynarken aileler de yetişkinler için yapılan spor gruplarında sporlarını yapma imkânı buluyor.
          İzmir Yolu Kocatepe Asri Mezarlık karşısında 55 bin metrekare alan üzerine oluşturulan park icerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Millet Kıraathanesi’nden, yürüyüş yollarına, süs havuzundan, yetişkinlerinde keyif alacağı ayak voleybolu, ayak bilardosu, ayak tenisi, langırt, bowlink, plaj voleybolu, macera parkuru, mini golf, halı saha, basket ve voleybol sahası, hava bisikleti, kafeteryaya kadar her şey düşünüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum