phishing

Afyonkarahisarda sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Afyonkarahisarda sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Afyonkarahisarda sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
13 Mayıs 2023 - 11:02

 

 
 
Öğle saatlerinde Afyonkarahisar ve çevresindeki ilçelerde sağanak yağış ve dolu yağışı etkili olmaya başladı. Afyonlular yağış nedeniyle zorlanırken, yollarda oluşan su birikintileri ise sürücüleri olumsuz yönde etkiledi.
Dün Kurtuluş Gazetesi instagram hesabından yaptığımız canlı yayında da bu anlattıklarımız yaşamıştık ve kapanan battı çıktıya afad ekipleri çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildiğini canlı yayında sizlere aktarmıştık.
Meteorolojin günler öncesinde sağanak yağış uyarısı yapmıştı. Yolların göllere döndüğü kentte araçlarla birlikte yayalar trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle yayalar yollarda karşıda karşıya geçmek için suların içine girdi. Yoğun yağıştan dolayı Uzun Çarşı ve Bedesten Çarşısı’ndaki bir çok dükkan ve iş yerini de su bastı.
Yağış sonrası yollar ve kaldırımlar adeta göle dönerken, birçok battı çıktıyı da su bastı. Su baskını yaşanan Atatürk Alt Geçidi’nde çok sayıda araç mahsur kaldı. Birçok sürücü kendi imkanı ile battı çıktıdan çıkmayı başarırken, Yağıştan dolayı battı çıktıların kapanmasından dolayı bölgede trafik yoğunluğu oluştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum