Afyonkarahisar şehit ateşiyle yandı!
Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ militanları Türk komando taburunun bulunduğu bölgeye bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırıda, 1 Türk askeri şehit olurken, 6 Türk askeri ve bazı ÖSO askerleri yaralandı.
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 106 gündür devam ettiği Suriye topraklarında, DEAŞ militanları tarafından sabah saatlerinde El Bab bölgesinde konuşlu ve Kayseri'den giden Komando Taburu'nun bulunduğu bölgeye bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Patlama ve sonrasında çıkan çatışmada 1 Türk askeri şehit olurken, 1'i ağır 6 asker ise yaralandı. Saldırıda ayrıca Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) bazı askerleri de yaralandı.
El Bab'da Türk askerlerine saldırı
TSK: 1 şehit, 6 yaralı
Genelkurmay Başkanlığı tarafından saldırıyla ilgili yapılan bilgilendirmede de şöyle denildi: "Sabah saatlerinde bombalı araç ile yapılan saldırıda 1 kahraman silah arkadaşımız şehit, 1'i ağır olmak üzere 6 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır."
1 Şehet afyonkarahisar'dan
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’da bulunan TSK askerlerine yönelik düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Şahin Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinden...başımız sağ olsun



YORUMLAR