phishing

Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden AFSÜ’ye Ziyaret

Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden AFSÜ’ye Ziyaret

Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden AFSÜ’ye Ziyaret
24 Mart 2023 - 12:11


Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bölümler, programlar ve eğitim altyapısı hakkında bilgi almak için AFSÜ’yü ziyaret etti.
Tercihlerinde ve geleceklerini belirlemede yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında ilk olarak öğrencilere Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Kundakcı, Hemşirelik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hamide Nur Çevik Özdemir, Sağlık Yönetimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi İsa Gül ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Öğr. Gör. Merve İnce Palamutoğlu tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi ve bölümleri tanıtıldı. AFSÜ Tıp Fakültesi Mavi Salon’da yapılan sunumda bölümlerin eğitim yapısı, staj imkânları ve mezuniyet sonrası iş olanakları hakkında açıklamalarda bulunuldu.
Ardından AFSÜ Tıp Fakültesine konuk olan öğrencilere Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Evrim Suna Arıkan Söylemez ile Anatomi Ana Bilim Dalı’ndan Arş. Gör. Gülan Albaş Kurt tarafından Anatomi ve Tıbbi Mikrobiyoloji Laboratuvarları gezdirildi. Öğrenciler laboratuvarlarda yapılan çalışmaları gözlemleyerek fakülte hakkında bilgi edindi. Hemşirelik Laboratuvarı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Laboratuvarı ve SBF’deki derslikleri de inceleyen öğrenciler üniversitedeki kütüphaneyi de gezme fırsatı buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum