phishing

Afyonkarahisar'ın güneyinde yağışlı hava etkili olmaya başladı

Afyonkarahisar'ın güneyinde yağışlı hava etkili olmaya başladı

Afyonkarahisar'ın güneyinde yağışlı hava etkili olmaya başladı
28 Mayıs 2020 - 17:27 - Güncelleme: 28 Mayıs 2020 - 21:21

 
Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde etkili olacak yağışlı hava, Afyonkarahisar'ı da etkisi altına alacak. Yetkililer ani sel ve su baskınlarının yanı sıra yıldırım düşmesine karşı uyarılarda bulundu.
Meteorolojiden alınan bilgilere göre; Afyonkarahisar bugün itibari ile Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Özellikle Afyonkarahisar'ın güneybatısında etkili olması beklenen sağanak yağış Dinar, Evciler, Başmakçı, Dazkırı, Kızılören, Çay ve Sultandağı ilçelerinde etkisini yoğun olarak hissettirecek. Metrekareye 21-50 kilogram yağış düşmesi beklenirken ani sel-su baskınları ve yıldırım düşmesine karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor.
Afyonkarahisar’da Hava Sıcaklıklarında Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken,Rüzgarın, Batılı ve kuzeybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.Afyonkarahisar’da yaşanacak olan yağışlı havanın Haber yayına hazırlandığı saat 16:00 sularında başlayacak ve gece 03:00 kadar etkili olacağı da tahmin ediliyor.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum