phishing

Afyonkarahisar'da Günlük 5 Bin Kişiye İftar Verilecek

Afyonkarahisar'da Günlük 5 Bin Kişiye İftar Verilecek

Afyonkarahisar'da Günlük 5 Bin Kişiye İftar Verilecek
07 Mayıs 2019 - 12:58 - Güncelleme: 07 Mayıs 2019 - 17:36


 
          Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan boyunca iftar çadırları ve dağıtım noktalarında her gün 5 bin kişiye iftar yemeği verecek.
 
          Afyonkarahisar Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayında, iftar çadırları ve dağıtım noktalarıyla vatandaşlarımıza bu yıl da yemek ikramında bulunacak.
 
Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin katkılarıyla üç ayrı nokta ve altı farklı mahallede oluşturulan dağıtım noktalarında günlük 5 bin kişiye iftar yemeği verilecek. Aralarında Fatih, Sahipata, Karşıyaka, Çavuşbaş, İmaret Camii ve Mecidiye Mahallelerinde dağıtım noktaları oluşturulurken, Cumhuriyet Meydanı altı, 1. Küçük Sanayi Sitesi ve Gezici Çadırda iftar yapılacak.
 
Ramazan ayının ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, iftar çadırlarına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımıza “gelin aşımızı paylaşalım” çağrısında bulundu.
 
          Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Başkan Zeybek , "Ramazan ayı süresince Afyonkarahisarlılar’ı birbiriyle kaynaştıracağımız iftar çadırlarımızda, günlük 5 bini aşkın vatandaşımıza iftar yemeği ikram edeceğiz. Bu güzel hizmette tüm hayırseverlerimizi iftar çadırlarımıza katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.
 
İFTAR ÇADIRLARI KURULACAK BÖLGELER
 
1-      Cumhuriyet Meydanı altı (Yemekhane)
 
2-      1. Sanayi Sitesi (Emekliler Lokali yanı)
 
3-       Gezici Çadır
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum