phishing

Afyonkarahisar’da 100 yaşın üstünde annelere Bakan Soylu’dan hediye

Afyonkarahisar’da 100 yaşın üstünde annelere Bakan Soylu’dan hediye

Afyonkarahisar’da 100 yaşın üstünde annelere Bakan Soylu’dan hediye
10 Mayıs 2020 - 17:48

 
 
Afyonkarahisar’da 100 yaşın üzerinde bulunan 19 annemize içişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından gönderilen hediyeler ve Hatıra ormanı sertifikası Vefa destek Grubu evlerinde tarafından teslim edildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 100 Yaşını aşan ve Afyonkarahisar’da ikamet eden 19 büyüğümüze gönderdiği hediyeler Afyonkarahisar Vefa Destek Grubu tarafından teslim edildi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 100 Yaşını aşan ve Afyonkarahisar’da ikamet eden 19 büyüğümüze gönderdiği hediyeler ve selamlama mektubu ile Hatıra ormanı sertifikaları Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol ve Vefa Destek Grubunda görevli personel evlerinde sosyal mesafe ve maske kullanımına riayet edilerek teslim edildi.
Ayrıca , Ziyaretlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendi kaleme aldığı hatıra ormanı sertifikaları da verildi.
Bilindiği gibi içişleri Bakanlığı ve Hz. Hatice Vakfı “Anneler Gününde” 100 ve üstü yaşlardaki anneleri unutmayarak ortaklaşa bir projeyi hayat geçirmiş , Hz. Hatice Vakfı’nın koordinesinde, içişleri Bakanlığı katkılarıyla 81 ilde hayatlarını sürdüren 100 yaş ve üstü 5 bin 529 anne için Sakarya'da Cennet Anneleri ismiyle bir hatıra ormanı oluşturulmasına karar verilmişti.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendi kaleme aldığı hatıra ormanı sertifikalarında;”Sertifikalarda, "Dünyamız bugün büyük bir salgın hastalıkla mücadele ediyor. Siz değerli annelerimiz belki de ilk kez alıştığınız ve hak ettiğiniz kalabalık ziyaretlerden uzaksınız. Bilmenizi isteriz ki bir asırlık tecrübeniz ve bilgeliğinizin ışığında bizlerin en değerli varlığı, siz annelerimizsiniz. 'Cennet annelerin ayakları altındadır.' Bu belge, devletimizin siz annelerimize minnetinin karşılığı olarak Sakarya ilinde Cennet Anneleri ormanında adınıza dikilen ağacın hatırasıdır. Ellerinizden sevgi ve muhabbetle öpüyorum." ifadeleri yer aldı.
 
Büyüklere ziyaretler sosyal mesafe ve maske kullanımı kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilecek. Ayrıca,  sertifikaları yanı sıra Anneler Gününe özel hazırlanmış hediyeler de verilecek.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum