phishing

Afyon'un profesyonel liglerde üç takımı finanse etmesi zor

Afyon'un profesyonel liglerde üç takımı finanse etmesi zor

Afyon'un profesyonel liglerde üç takımı finanse etmesi zor
10 Nisan 2020 - 13:10 - Güncelleme: 10 Nisan 2020 - 21:40


 
Gazet3 Köşe Yazarı ve yöneticisi Mehmet Emin Güzbey Bugünkü köşesinde Afyonkarahisar Belediye Başkanı İle olan görüşmesinden notları yazdı.
Güzbey’in köşe yazısında başkan Zeybek’in söylediklerinden satırbaşları ile notları vardı.hatta rezerv koyarak yazma dedikleri için de şimdilik yazmayacağını belirtti.
 
Başkan Zeybek’in futbola ilişkin Güzbey’in yazısında öne çıkan başlıkları , ”Afyon’un profesyonel liglerde üç takımı finanse etmesi zor. Bu konuda özellikle futbol için Valimizin müthiş destekleri oldu. Teşekkür ediyorum. Valimizin de önerisiyle bazı kişiler ve firmalar ile görüştük. Ama maalesef sonuç alamadık.


FUTBOL TAKIMININ BARINMA YEMEK İŞİ BELEDİYEDEN
Futbol takımımızın barınma ve yemek konusunu Belediye olarak hallediyoruz. Futbol takımımız AFBEL otelde kalıyor.

AFJET ÖNEMLİ KATKIDA BULUNUYOR
AFJET’te önemli katkılar koydu. Ama bu futbolun maddi yükünü AFJET’in üzerinden almalıyız. Afyon’dan para kazanan firmaların bu konuda desteklerini bekliyorum.

İSTANBULDAKİ FİRMA BORÇLARI KABUL ETMEDİ
İstanbul’dan bir firma ile görüştük. Maçlar Afyon’da oynanmak ve Afyon adı kalmak kaydı ile yönetimi verebiliriz. İsim hakkı da sizin olsun dedik. Borçları kabul etmediler. Bende alnımda keriz yazmıyor dedim. Borçsuz olsa takım zaten bir şekilde idare olur.

TAKIMIN 7-8 MİLYON KADAR BORCU VAR
Şu anda sanıyorum 7-8 milyon TL kadar bir borç var. Önemli olan borçların temizlenmesi, yola sıkıntısız devam edebilmek. Bir başka kişiyle konuştuk. İki Milyon TL verin, isim hakkı verelim dedim. Kabul etmediler.

ANKARADAN ESKİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ
Şimdi eski futbolcu olan kişi ile görüşüyoruz. Ankara’da kendisi. Bizim önerilerimize sıcak bakıyor. Takım 1. Lige çıkabilir diyor. İki şartımız var. Birincisi maçlar Afyon’da oynanacak. İkincisi takımda Afyon adı mutlaka olacak.”

VOLEYBOL

Başkan Zeybek Voleybol takıma ilişkin ise şu bilgileri veriyor;"Voleybolun çok sıkıntısı yok. Bu yıl playoff oynayacağız. Voleybol’un da barınma ve yemek konusunu Belediye olarak hallediyoruz. Et Balık eski tesisindeki Belediyemize ait olan yerde Voleybol takımımız konaklıyor."
 
BASKETBOL

Başkan Zeybek basketbolda düşme durumunun olmadığından bahsederek cömert küce'nin takımı iyi idare ettiğini ifade etti.Zeybek ;"Basketbol’da iyiyiz. Cömert Bey güzel bir şekilde idare ediyor. Düşme durumumuz yok. Eğer ligde kalırsak Bir Milyon TL vereceğiz Belediye olarak demiştik. Sözümüzü tuttuk. Geçen yılda yine önemli bir destekte bulunduk. Basketbol’da elit bir seyirci oluştu. Afyon’dan ekmek yiyen her firmanın takımlarımıza destek olması gerekli."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum