phishing

Afyon söz sahibi olma yolunda!

Afyon söz sahibi olma yolunda!

 Afyon söz sahibi olma yolunda!
06 Haziran 2017 - 22:38

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, motor sporlarında Afyonkarahisar’ın söz sahibi olabilmesi için kolları sıvadı

 

Afyon söz sahibi

olma yolunda!

 

Afyonkarahisar futbol, voleybol ve basketbolun yanı sıra motor sporlarında da merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ı motor sporların merkezi yapmak için büyük bir çaba sarf etmesi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor

 

KURTULUŞ (ÖZEL)-Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılında seçilmesinin ardından sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra spor’a da ayrı bir önem veren Başkan Burhanettin Çoban, motor sporları ile şehrin tanıtımını yapıyor. Futbol, basketbol ve voleybol’a verdiği desteklerle Afyonkarahisar spor camiasının ve taraftarların kalbinde taht kuran Başkan Çoban, Motor Sporları Merkezi oluşturarak geçtiğimiz yıl ilk defa Motokros Şampiyonası'nın finali ile Süper Enduro Şampiyonası'nın yapılmasını sağlamıştı. Motor sporları alanında çalışmalarına hızla devam eden Çoban, geçtiğimiz günlerde yapılan Belediye Meclis toplantısında da yeni bir motor sporları için 640 bin metre karelik yeni bir pist için düğmeye bastı. İçerisinde otomobil, motosiklet, drag, drift, go kart, carting yarış pisti ile at yarışları pistinin bulunacağı 640 bin metre karelik yeni pistin Dörtyol-Battalgazi mahallesine kısa sürede yapılarak hizmete geçeceği bildirilmişti.

BU TÜR YARIŞLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar Belediyesi Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışına ev sahipliği yaptı. Şampiyonanın açılış töreni Akarçay’da görkemli bir şekilde gerçekleşti. Açılış töreninde Türkiye şampiyonu sporcular ve Türkiye Flyboard Şampiyonu Uğur Piro’nun gösterisi damga vurmuştu. Spor’un bir çok alanını Afyonkarahisar halkı ile tanıştırmak isteyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çalışmalarına destek veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmişti. Bu tür yarışların artarak devam edeceği müjdesini de veren Çoban, Afyonkarahisar’ın termal ve turizmin yanı sına sporun da merkezi olacağını yaptığı her konuşmada dile getirmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum