* Geçtiğimiz hafta, genç yaşta hayatını kaybeden Kudret Duyurucu’yu ebediyete uğurlayan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’de, dün de, Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Funda Ekiz Koçoğlu hayatını kaybetti.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı Olarak görev yapan Dr. Funda Ekiz Koçoğlu yakalandığı kanser hastalığından kurtulamayarak hayata veda etti. Devlet Hastanesi’nde yapılan törenin ardından memleketi Antalya’ ya gönderilen Dr. Dunda Koçoğlu’nun cenazesi, burada toprağa verilecek.
AfyonKarahisar Devlet Hastanesinde önceki gün akşam saatlerinde vefat eden Koçoğlu için sevenleri tarafından dün sabah tören düzenlendi. Törene çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
Törende metanetli olmaya çalışan meslektaşı, aynı zamanda eşi olan Uzm. Dr. Sezai Koçoğlu ile kızı, Dr. Gizem Koçoğlu taziyeleri kabul etti.
BU DÜNYADA HER ŞEY YALAN
Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu yaptığı konuşmada ailesine ve yakınlarına başsağlığı, merhumeye de Allah’tan rahmet diledi. “ Bu dünyada her şey yalan” diyerek konuşmasına başlayan Erenoğlu doğuma inandığımız kadar ölüme de inanmak zorunda olduğumuzu hatırlattı.
“ Ölümü mutlaka bir gün herkes tadacak. Bu dünyada her şey gelip geçici. Önemli olan geride hatırı sayılır, sevgi ve saygıyla bahsedilen biri olarak anılmaktır “ şeklinde konuştu.
VALİ, BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da bugüne kadar hastalara şifa vermeye çalışan Dr. Funda Koçoğlu’nun maalesef kendisinin yakalandığı hastalıktan kurtulamadığını söyleyerek ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.
Uzm. Dr. Funda Ekiz Koçoğlu 1963 Antalya doğumluydu. Tıp Fakültesini Cumhuriyet Üniversitesinde okuduktan sonra uzmanlığını da aynı üniversitenin Tıp Fakültesi Hastanesinde tamamladı. 1998 yılından beri Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yapan Funda Ekiz Koçoğlu evli ve 2 çocuk annesiydi.



YORUMLAR