phishing

Afyon'da MXGP'ye Muhteşem Tanıtım

Afyon'da MXGP'ye Muhteşem Tanıtım

Afyon'da MXGP'ye Muhteşem Tanıtım
12 Mart 2019 - 18:30 - Güncelleme: 12 Mart 2019 - 19:05


 
 
Motor sporlarının en gözde organizasyonları arasında bulunan ve ilki 2018 yılında düzenlenen şampiyonanın ardından bu yılda Dünya Motorkros Şampiyonası’nın 17.’nci  ayağı (MXGP ve MX2) ile Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kadınlar Şampiyonası’nın Final yarışları  6-8 Eylül  2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılacak. Bu dev organizasyonlara ilişkin tanıtım toplantısı NG Afyon Otel’de geniş bir katılımla yapıldı.
 
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım toplantısına Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekili, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Youth Stream Temsilcisi Guido Bechiss, İl Gençlik ve Spor Müdürü Nurullah Pervaneli, yurt içi ve yurt dışından misafirler, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Ünlü spor programı yapımcısı Ersin Düzen’in sunumuyla gerçekleşen tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar yaptı.
 
TMF BAŞKANI UÇAR: 2019 ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
 
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar: Afyonkarahisar’ın gönlü geniş güzel insanları olmasaydı, bu organizasyonu gerçekleştirmeyi bırakın, hayalini dahi kuramıyor olurduk. Bu hayalimizi bize yaşatan Veysel Eroğlu Bakanımız olmak üzere Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ve bizi bu topraklara kıymetli Belediye Başkanımız oldu. Mütevazi ve hayallerinin peşinden koşan bir federasyonuz. Organizasyon yapma konusunda sportif performans sergileyebileceğimiz çocuklarımızın ülkemizi yurt dışında imkanları elde etmeleri noktasında nereyi daha iyi imkanlar olarak görüyorsak oraya koşan bir federasyonuz. Bu gönül işini bu topraklarda yapma imkanı bulduk. Bize bu imkanı veren  önce Allah’a sonra Sayın Bakanımıza, Valimize ve tabi ki her zaman adını minnetle andığımız Burhanettin Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Ülkemizdeki bütün güzelliklerin mimarı olan Cumhurbaşkanımız tıpkı bir Evliya Çelebi gibi ülke ülke gezerek anlatmaya göstermeye çalıştığı bir dönemde bizde spor penceresinden Türk sporunun gücünü, geleceğini potansiyelini bu organizasyonlarla dünyaya haykırma imkanı bulduk. Afyonkarahisar hem tarihin, kültürün, lezzetin, sağlığın hemde milli mücadelenin kazanılmış olduğu topraklar olması nedeniyle bu değerlerimizin merkezi olmuştur.
 
Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin gönül insanları, gönülden hizmet etme imkanına sahip insanlarla çalışma imkanı bulduk.  Bu ekiple 2019 yılında da devam etmenin gururunu, onurunu mutluluğunu yaşıyorum. Ülkemize kazandırdığımız organizasyonlar arasında sportif anlamda en değerlilerinden bir tanesi olduğuna inanıyorum.
 
 Hedefimiz her sene taş taş üzerine koyma imkanına sahip mantalitesine sahip olduğumuz için 2019 ‘da çok daha güzel, çok daha kitlelere ulaşan bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Umut ediyoruz ki müstakbel Belediye Başkanımız ve her zaman bizim gönülden yanımızda olan Burhanettin Çoban Başkanımızla bu sene bunu çok daha ziyadesiyle sağlayacaklardır. Bu vesileyle bize bu imkanları veren yereldeki mülki amirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umut ediyorum ki; ülkemizin tanıtımına, Türk sporu ve gençliğine daha çok güzel hizmetleri yürüteceğiz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum