phishing

Afyon'a  pickleball turnuvası

Afyon'a  pickleball turnuvası

Afyon'a  pickleball turnuvası
05 Ağustos 2019 - 17:20 - Güncelleme: 05 Ağustos 2019 - 17:22

 
 Amerika’da çok popüler spor oldu ve tenis sahasının içine yerleştirilebilen bir spor dalı
Öğrenmesi tenisle mukayese edilirse çok daha kolay, çünkü hemen hemen herkes ping masa tenisi oynamıştır, bir yerde tenis sahası varsa pickleball sahasını tenis sahasının tam ortasına yerleştirilir. Çok yakında bir zamanda tenisten çok daha popülar olacak.
 
Bu güzel sporu fahri sayesinde Sultandağı Dereçine Kasabası’na beton tenis sahasının içine yerleştirilerek  bayramın 2. ve 4. günleri turnuva  yapılacak. Türkiye’de ilk defa gerçekleştirecek pickleball heyecan yaratacak. Dünyaca ünlü Dereçine kirazının yanında  pickleball katmanının keyfini yaşayacak olan bu güzel belde de hareketli saatler başlayacak.. Pickleball turnuvasının direktörü Fahri Demiray www.kurtulusgazetesi.com.tr köşe yazarı Mustafa Türk'e yaptığı açıklama da şunları söyledi ; ”Dereçine 2500 nüfuslu bir kasabada böyle bir olayı Türkiye’ye getirmek gururundayız. Youtube ’de seyretmekle daha iyi bir bilgi edineceksiniz. Raketler masa tenisinden bir az büyük, toplar plastik ve delikli Türkiye’de bulmak zor ben kanada’dan getirdim. Raketleri İzmit’te yaptırdım. Küçük bir kasabada bir tenis ve aynı zamanda pickleball oyunları oynamak çok enteresan ve ilginç. Belki bu küçük bir kasabadan bu spor Türkiye’ye yayılır. Desteğinizden dolayı size teşekkür ederim.” dedi. Pickleball yarı final ve final maçları 14 ağustos günü oynanacak.
 
Bu güzel turnuvanın gerçekleştirilmesinde Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız'ın katkılarının bir hayli fazla olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.


Haber&Foto : Mustafa Türk
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum