phishing

Afyok Lideri Akseki : Biz bitti demeden bitmez

Afyok Lideri Akseki : Biz bitti demeden bitmez

Afyok Lideri Akseki : Biz bitti demeden bitmez
06 Mart 2018 - 14:01

TFF 2.Lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Afjet Afyonspor’daki kötü gidişe dur demek için Afyok grubunun lideri Ahmet Akseki Salı günü tüm taraftarları stadyuma davet etti.

TFF 2.Lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Afjet Afyonspor’daki kötü gidişe dur demek için tüm taraftarları Salı günü 18:30 ‘da antrenman ziyareti için stadyuma davet eden Afyok grubunun lideri Ahmet Akseki biz bitti demeden bitmez dedi.

Aseki;”İlimizin takımı Afyonspor'umuzun içerisinde bulunduğu zor süreçten bir an önce kurtulması ve takımı ayağa kaldırmak adına hafta içi Salı akşamı saat 18:30'da tesislerde antrenman ziyareti yapılacak ve futbolcu kardeşlerimize moral aşılanacaktır. Milliyetçiliği ile yedi düvele nam salmış şehrimizin takımının bizlerin desteğine her şeyden fazla ihtiyaca hasıl olduğu bu dönemde, ruhunda tribün kültürünü hisseden yaşlısı, genci, herkesi Kocatepe Spor Kompleksine bekliyoruz. Meşaleni, sis bombanı al ve Salı akşamı bizimle ol! Biz bitti demeden bitmez! Bu Alemde Kimseye AFYOK! O kupa buraya gelecek! İnancınızı yitirmeyin..”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum