phishing

Afyok Grubundan önemli açıklama

Afyok Grubundan önemli açıklama

Afyok Grubundan önemli açıklama
16 Şubat 2018 - 21:44


Afjet Afyonspor kulübünün en büyük taraftar grubu afyok menemen maçında 200 kişilik yer ayrılmasına karşı klavyede yazıp çizen ve stadda bulunna ve yakışmayan hareketler yapan taraftarlara uyarılarda bulunarak tahriklere kapılmamalarını istediler.
Afyok grubundan yapılan açıklama şöyle;
Bizler isteriz ki yüzlerce, binlerce taraftarımız ile birlikte takımımızın yanında, tribünlerde olalım fakat bilindiği üzere ligin en önemli deplasmanında Menemen Belediyespor Kulübü taraftarımıza sadece 200 kişilik kontenjan ayırmıştır. Tarafımıza tahsis edilen otobüs kontenjanı ise kısa bir süre içerisinde dolmuştur..
Gel gelelim asıl konuya..
Sosyal medya hesabı olan tribün uzmanı kesiliyor.. Yok biz neden gelemiyoruz, yok ayrımcılık yapıyorsunuz vesaire.. Üstüne üstlük bu sosyal medya canavarlarını icraatta göremiyoruz. Pankart yapılacak olur ne bir kuruş destek çıkarlar, ne pankart yapımında bulunurlar.. Tribünde koreografi yapılacak olur ortalıkta bulunmazlar.. Deplasman olur, maç seçer gelmezler.. Amatör liglerde desen, zaten hiç gözükmediler.. Tribünde çekirdek çitler, maç izler, takım yenilince küfür eder, berabere kalınca eleştirirler.. Atkı şov da atkısını çıkarmaktan aciz, bağırmaktan nefret ederler.. Bunlar seyirciler.. Takıma itici güç olamazlar.. Takım karşılanacak yazarız gelmezler, antrenman ziyareti olacak, gelmezler.. Gerektiği yerde, kötü günde ortalıkta bulunmazlar.. Ama hep sosyal medya sitelerinde yerden yere vurur, eleştirmekten de kaçınmazlar.. Bir de bizim de emeğimiz var bizde maça geliyoruz derler.. Sizlerin emek anlayışı ile bizlerin emek anlayışı maalesef uyuşmuyor.. 
Bu şahısları uyarıyoruz; elinizde ki klavyeleri yavaşca bırakın, sokakta yüz yüze geldiğinizde söyleyemeyeceğiniz lafları yazmaktan, hakaretler etmekten vazgeçin ve Afyonspor'u çok seviyorsanız, deplasmana gelemeseniz bile dua edin, iyi dileklerinizi sunun.. Bu söylediklerimize uymayıp hala ortalığı karıştırmaya, polemik ve kaos yaratmaya devam edilirse, bizimde gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın..
Ayrıca Türkiye'de ki futbolun kötü şartlarına da hep beraber tanık oluyoruz; 5000 kişilik stadı olan, 200 kişilik deplasman tribünü olan takımlar üst liglere oynarken, iyi tesislere ve iyi stadyumlara sahip il takımlarının alt liglerde sürünmeleri bizleri derinden üzüyor..
Son olarak, buradan İzmir'e gidecek her adam Afyonspor tribünlerini ve Afyonkarahisar şehrini en iyi şekilde temsil edecek, senelerce tribün koşturmuş ve özel hayatını bu tribüne göre yönlendirmiş insanlardan oluşuyor. Bundan emin olmanız ve desteklerinizi esirgememeniz dileğiyle..


YORUMLAR

  • 0 Yorum