phishing

AFYOK, AFFETMEDİ!

AFYOK, AFFETMEDİ!

AFYOK, AFFETMEDİ!
26 Mayıs 2017 - 20:58 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 22:09

Tribünlerden çekiliyoruz 

 

AFYOK, 

AFFETMEDİ!

 

 

Afyonkarahisar’daki tüm spor kulüplerinin destekçisi olan, en büyük taraftar gruplarından AFYOK, “En ufak bir olayda holigan yakıştırması yapıldığını, sahipsiz kaldıklarını, baskılardan, önyargılardan ve günah keçisi ilan edilip sindirilmeye çalışılmaktan sıkılarak” tribünlerden çekildiklerini duyurdu

 

 

KURTULUŞ-Kurulduğu 2005 yılından bu tarafa, gece gündüz, kar kış demeden Afyonkarahisar’ı temsil eden tüm spor kulüplerini destekleyen en büyük taraftar gruplarından AFYOK, resmi sosyal medya hesabından bir duyuru yayınlayarak, tribünlerden çekildiğini açıkladı. Açıklamada, “12 senedir, en kötü günlerde bile sonuna kadar mücadelesini verdiğimiz ve dik duruşumuzdan asla taviz vermediğimiz Afyonspor tribünlerinden, gün itibariyle çekilmiş ve AFYOK grubunun faaliyetlerini sonlandırmış bulunmaktayız” denildi.

HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

AFYOK’un açıklamasında, “Bizler bu defa gerçekten kaybettik, kaybettirildik.. Bu büyük sahipsizliğin ortasında hiç bir şekilde derdimizi anlatamadık, kendimizi ifade edemedik” denilerek, şu ifadelere yer verildi: “Bu şehrin öz evlatları olan bizlere; en ufak bir olayda bile devamlı holigan yakıştırması yapanlardan, sahipsiz kalışlarımızdan, baskılardan, önyargılardan ve günah keçisi ilan edilip sindirilmeye çalışılmaktan sıkılarak kendimize bizler ne için mücadele ediyoruz sorusunu sormak zorunda bırakıldık..

Bugüne kadar yapılan ve kamuoyundan takdir toplayan tüm faaliyetlerimiz göz ardı edilmiş ve bu şehrin en yüksek marka değerlerinden biri olan Afyok grubu dağıtılmaya mecbur edilmiştir. Bunca yıllık emeklerimizi yok sayarak bizleri bu kararı almaya zorlayan kim varsa hakkımızı helal etmiyoruz..” 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum