phishing

Afjet, Tarih yazacak

Afjet, Tarih yazacak

Afjet, Tarih yazacak
08 Kasım 2017 - 19:55

Afjet, Tarih yazacak

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 11 hafta sonunda topladığı 24 puanla zirve yarışında mücadele eden Afjet Afyonspor, gözünü 1. Lig'e dikti

 

SERCAN SAYIN- Deplasmanda İnegölspor’u 3-2’lik skorla yenip yoluna kayıpsız devam eden mor-beyazlı kulübün Başkanı Ali Rıza Gürakar, hedeflerinin üst lig olduğunu belirtti. Afjet Afyonspor’un 2 yıldır profesyonel liglerde mücadele ettiğini belirten Başkan Gürakar, "1 sezon 3. Lig ve bu sezonda 2.Ligde mücadele ediyoruz. Geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da başarı yakalayarak adımızı bir üst lige yazdırmak hedefimiz ancak bu sezon istikrarlı gidişimizle şampiyon olarak bir tarih yazmak istiyoruz" dedi.

SIRADAKİ RAKİP SANCAKTEPE

Etimesgut beraberliğinin ardından toparlanma sürecine giden ve ilk olarak Sarıyer’i daha sonra da İnegölspor’u deplasmanda mağlup eden Jetler’de sakatların da iyileşmesi sevindirici bir haber olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ömer Çelik ve Uğur Durmuş’un takıma dönmeleri, sarı kart cezalısı Bayram Çetin’in de cezasının bitmesi Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir’in elindeki kozu daha da güçlendirmiş durumda.

SANCAKTEPE 8’İNCİ SIRADA YER ALIYOR

Ligin 12’inci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek olan temsilcimizde hazırlıklar ise başlamış bulunuyor. Kendi tesislerinde hazırlanan takımımızın rakibi Sancaktepe Belediyespor, 18 puan ile 12’inci sırada yer almakta.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum